Vadegust
La maduixa, protagonista gastronòmica de la temporada al Maresme
agraph -->

Ja és Temps de Maduixes al Maresme! Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb la col·laboració de la Xarxa de Productes de la Terra-Maresme del Consell Comarcal i el Consorci d’Enoturisme DO Alella, han volgut posar en valor els sabors que ofereix la primavera i que són el producte dels paisatges de la comarca. Uns paisatges d’horta, de rieres, de mar i de munt. 

Tot i que actualment se’n conreen diverses varietats, cosa que garanteix tenir-ne durant tot l’any, és durant els mesos de primavera que la maduixa del Maresme aconsegueix la seva màxima qualitat. De l’1 de maig al 6 de juny, els ciutadans gaudiran de la maduixa del Maresme a través de les propostes que podran degustar en els restaurants, pastisseries, elaboradors i altres establiments de la comarca, maridats amb vins de la Denominació d’Origen Alella.

Hi participen setze municipis del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Tiana.

A través d’aquest mapa de Google Maps es pot comprovar quin dels establiments participants o productors de maduixes tenen els ciutadans més a prop per poder degustar aquesta meravellosa fruita que dona pas a l’estiu.

Si vols saber més sobre la maduixa del Maresme, pots llegir aquest reportatge: Pocs paladars s’atreveixen a dir que no a les maduixes del Maresme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa