La 'Història de la cuina catalana i occitana', guardonada als Gourmand World Cookbook Awards 2020

El llibre de Vicent Marqués és una col·lecció de 10 volums dels quals ja s’han publicat els dos primers

La ‘Història de la cuina catalana i occitana’ (Edicions Sidillà), de Vicent Marqués -col·laborador d’aquest diari-, ha estat premiada als Gourmand World Cookbook Awards 2020. Ha aconseguit la segona posició en la categoria d”Història de la cuina’, mentre que el primer premi l’ha guanyat ‘4000 años de cocina’ de Verónica Sánchez de Ospina (Editorial Nomos).

El llibre de Marquès és una col·lecció de 10 volums dels quals ja s’han publicat els dos primers i tracta sobre la relació entre les cuines catalana i occitana. L’autor ha dedicat més de quaranta anys a compendiar la història d’aquesta cuina i el resultat en són deu volums, que tracten sobre les sales, els aperitius, les olles, les llegums, el peix, les postres, el rebost, els embotits, les orxates i gelat, els vins, entre d’altres.

Nou comentari