Vadegust
La Fira del Bolet i la Natura tornarà a Vilassar de Dalt el 23 d’octubre

La Fira del Bolet i la Natura tornarà el diumenge 23 d’octubre a Vilassar de Dalt, organitzada per l’Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt. Primer, però, tindrà lloc la presentació de l’esdeveniment, que serà el 20 d’octubre al Museu Arxiu, amb una conferència titulada “El color de la natura”, a càrrec d’Eliseu Vernis, coneixedor del món dels bolets i soci de la Societat de Micologia de Catalunya.

El dissabte 22 d’octubre també hi haurà diverses activitats, com ara una sortida familiar per anar a buscar bolets, un taller infantil i un tastet de bolets, que consistirà en una degustació d’una cassoleta de bolets amb botifarra esparracada, cuinada en directe a l’era del Museu Arxiu, acompanyada, d’una llesca de pa i un got de vi.

També començarà la 32a Mostra de Bolets, que tindrà lloc de 18 a 21 hores, amb una exposició de les diferents espècies de bolets i les seves principals característiques classificades pels Amics dels bolets i col·laboradors. El diumenge encara es podrà visitar aquesta exposició, de les 10 a les 20 hores.

Diferents tipus de bolets en una de les edicions de la Fira del Bolet i la Natura | vilassardedalt.cat

El plat fort de diumenge serà la 22a Fira del bolet i la natura, que tindrà lloc de de 10 a 20 hores al carrer Marquès de Barberà. Els assistents hi trobaran parades de bolets frescos i assecats, cistells, taller de fang, embotits i un ampli ventall de productes artesans. Per amenitzar el dia, d’11.30 a 13.30 hores, al carrer Marquès de Barberà, s’interpretaran versions i ritmes al més pur swing i dixieland.

A les 13 hores serà el torn del lliurament del Bolet, un reconeixement de l’Associació Amics dels Bolets a un vilassarenc o vilassarenca que s’hagi distingit en la seva dedicació al municipi en les activitats culturals, socials o esportives. I, de nou, hi haurà tastet de bolets de 10:30 a 14:30 hores.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa