Vadegust
La DOP Siurana obre una parada efímera al Mercat Central de Reus

La DOP Siurana té una parada al Mercat Central de Reus. Hi serà fins a final d’any, amb l’objectiu de promocionar l’oli, vendre’n i posar en valor el producte com a regal del territori per aquestes festes. S’hi poden adquirir els productes de 10 cooperatives de la DOP als mateixos preus promocionals que durant la Festa de l’Oli Nou.

A la parada, els mateixos productors ofereixen l’oli d’oliva verge extra de 10 cooperarives integrades al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Siurana: La Bisbal de Falset, Cabacés, Castellvell del Camp, Garcia, Montbrió del Camp, Riudecols, La Palma d’Ebre, Ulldemolins, Unió Origen i Coselva.

A la parada s’hi pot trobar oli d’oliva verge extra en dos formats: la garrafa de 5 litres, a 25 euros el litre i l’ampolla de vidre de 750 ml per regalar, a 6 euros la unitat.

En altres sectors, com el tèxtil per exemple, són freqüents les botigues efímeres, uns espais on durant pocs dies es pot trobar un determinat producte. En el cas del Mercat Central de Reus, les parades de fruita i verdura ja venen oli al llarg de l’any, però l’acord amb la DOP Siurana ha permès posar en valor l’oli d’oliva verge extra de proximitat i oferir-lo com una bona opció per regalar aquestes festes.

Carles Prats, regidor d’Empresa i Ocupació ha afirmat que “els Mercats són la porta d’entrada a la ciutat del millor producte fresc i de qualitat, però també dels millors productes del territori i de proximitat, com l’oli DOP Siurana”. En aquesta línia ha afegit que “aquesta botiga efímera és una bona oportunitat per posar a l’abast dels clients del mercat un bon producte i oferir-lo com a regal. Regalar qualsevol producte dels Mercats de Reus sempre és una bona opció, per Nadal i durant tot l’any”.

La botiga estarà oberta fins al dimarts 31 de desembre, en el mateix horari que el Mercat Central.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa