La Fira Avícola del Prat, que l’any passat va rebre uns 80.000 visitants a la granja de la Ricarda, celebrarà el mes de desembre la 47a edició de manera 100% virtual per les restriccions derivades de la pandèmia. A través del web elprat.cat/firavicola es podrà gaudir de la tradicional Mostra d’Entitats i navegar per diferents espais dedicats als criadors i criadores del pollastre, la gallina i el capó del Prat i a la gastronomia basada en els productes de proximitat del Parc Agrari com la Carxofa Prat. Entre el 3 i el 27 de desembre es posarà en marxa una campanya a les xarxes socials per promocionar tots aquests productes. També es visualitzarà els criadors en diferents espais i equipaments de la ciutat i es reconeixerà la seva tasca.

Durant el transcurs de la fira, si les restriccions ho permeten, diversos restaurants de la ciutat oferiran menús de fira o platets de Pota Blava. El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat col·labora en la campanya gastronòmica dels restaurants de la ciutat, oferint-los que hi participin amb uns preus i un descompte especial per a la compra de Pota Blava.

Com aquesta edició de la fira s’allargarà fins al 27 de desembre, també serà possible encarregar els àpats de la Nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve als restauradors i restauradores del Prat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa