Vadegust
La 14ª edició de la Bdegust serà virtual

La Bdegust, la mostra gastronòmica i vinícola més important del Berguedà, celebrarà el diumenge dia 5 de juliol la seva 14ª edició, però aquesta vegada en format virtual. Els organitzadors de la mostra no han volgut que les circumstàncies que s’han viscut en els darrers mesos arran de la pandèmia derivada de la Covid-19 impedissin la celebració d’aquest esdeveniment, i per això s’ha convocat en format virtual.

Davant la impossibilitat de celebrar la jornada al seu lloc habitual, la Font del Balç, i sota el lema “Una Bdegust on et vingui de gust i amb qui et vingui de gust”, s’ha convidat als seguidors d’aquesta mostra gastronòmica a viure-la a través d’una activitat central que consisteix en un tast online guiat de formatges i vins de proximitat que conduiran els sommeliers berguedans Sílvia Culell i Ramon Roset -subdirector d’aquest diari-. Aquesta parella de sommeliers han estat els encarregats de conduir, amb gran èxit, el tast de formatges i vins de la Bdegust en les dues darreres edicions.

La iniciativa està pensada per gaudir-ne en parella o en grup. Per això, l’organització ha ofert dues possibilitats d’adquirir el material necessari per participar en el tast. La primera, de 45 euros, és un pack per a dues persones, que inclou 3 ampolles de vi, la porció per fer el tast dels quatre formatges, un fuet, uns snacks i la bossa de la Bdegust. La segona opció, de 72 euros, és un pack amb els mateixos productes però en major quantitat, per a un màxim de sis persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa