Vadegust
JARC considera "injustificat" que es prohibeixi la celebració de mercats a l'aire lliure

JARC veu “injustificat” que es prohibeixi la celebració de mercats a l’aire lliure, que comercialitzen fruites i verdures fresques i de proximitat, pel coronavirus. L’organització agrària expressa les seves reserves respecte a l’efectivitat i el sentit d’aquesta mesura de prevenció que han acordat ajuntaments de poblacions d’arreu de Catalunya, com ara els de Sant Vicenç dels Horts, Granollers, Vilafranca o Lleida, entre altres.

El cap sectorial de l’horta de JARC, Mauri Bosch, defensa que els productes que es venen en aquests espais oberts són “de primera necessitat i qualitat”. Per altra banda, JARC lamenta les “repercussions econòmiques negatives” que la mesura comportarà als productors agraris, en tractar-se d’aliments peribles. Bosch mostra els seus dubtes tenint en compte que “les grans superfícies romandran obertes”, i “són espais tancats, on el risc podria ser fins tot i major”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Magrab a març 13, 2020 | 00:17
    Magrab març 13, 2020 | 00:17
    I els mercats de Vell a l'Aire Lliure? No hi ha massificacio, tan de bo. Els venedors, quins ajuts tindran? La majoría es gent humil amb families numerosos I fora de qualsevol proteccio sindical.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa