Vadegust
La flota comandada per Balfegó torna a port amb 2.485 tones de tonyina

La flota de vaixells d’encerclament comandada per les naus de la firma Balfegó, La Frau II i Tio Gel Segon, han tornat al port de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) després d’11 dies d’expedició amb 2.485 tones de tonyina. La flota ha detectat grans bancs de tonyines que no ha capturat per evitar riscos operatius i vetllar pel benestar dels exemplars, segons informa la firma comercial.

Tres de les embarcacions de pesca d'arrossegament de la flota tonyinaire, capitanejada pel Grup Balfegó, sortint del port de l'Ametlla de Mar | ACN
Tres de les embarcacions de pesca d’arrossegament de la flota tonyinaire, capitanejada pel Grup Balfegó, sortint del port de l’Ametlla de Mar | ACN

Els vaixells de Balfegó han pescat la quota assignada a partir d’exemplars adults de més de 150 quilos de mitjana. La mateixa font indica que, per segon any consecutiu, l’empresa de l’Ametlla de Mar ha aplicat un protocol “pioner” a la pesca de la tonyina roja per preservar la seguretat dels mariners i dels exemplars durant les maniobres.

Es preveu que les embarcacions que transporten les piscines aqüícoles amb les tonyines capturades arribin en els pròxims 10 dies a les instal·lacions de la firma a la localitat ebrenca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa