Vadegust
Fira de Barcelona ajorna a setembre el saló Alimentària pel coronavirus

Fira de Barcelona ha decidit ajornar mig any la celebració del saló internacional Alimentària, que estava previst de dilluns 20 al dijous 23 d’abril al recinte de Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), pel coronavirus, ha informat en un comunicat. Les noves dates del saló són del 14 al 17 de setembre.

Alimentària, organitzat per Fira i amb caràcter bianual, se celebra durant les mateixes dates en paral·lel a Hostelco, que també s’ha posposat. Tots dos esdeveniments van rebre 150.000 assistents i van comptar amb 4.500 expositores en la seva última edició, el 2018. La cancel·lació d’Alimentaria arriba després de la cancel·lació de el Mobile World Congress (MWC), que la GSMA va decidir anul·lar pel coronavirus i l’anul·lació de múltiples empreses assistents.

“Davant l’actual situació internacional s’ha adoptat aquesta mesura amb l’objectiu de garantir una gran edició per als seus expositors i visitants, procedents de nombrosos països del món”, ha justificat la Fira en la nota difosa. Els organitzadors confien que a la tardor ja s’hauran dissipat els temors actuals i podrà celebrar-se l’esdeveniment “amb les màximes expectatives comercials, de networking i participació de visitants i compradors internacionals”.

El director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, ha recordat que l’espai comercialitzat per a estands estava “pràcticament al complet”, però la decisió ha estat fruit “d’avaluar en profunditat la situació i escoltar el sector” i comprovar que hi havia “altres dates idònies” disponibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa