Vadegust
Els restauradors de la Ràpita faran les jornades gastronòmiques a domicili
agraph -->

Els restauradors de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) han decidit reinventar les jornades gastronòmiques i oferir-ne una versió a domicili durant la desescalada del confinament. Entre el 8 de maig i el 21 de juny, 14 establiments del municipi oferiran menús complets per gaudir a casa. Serà un oferta gastronòmica molt àmplia, des de la típica cuina marinera de la Ràpita fins als plats més exòtics de la gastronomia oriental, i amb preus que oscil·len entre els 11 i els 30 euros. La informació sobre els horaris i les condicions de serveis a domicili es podran consultar a la pàgina web de turisme.larapita.cat. L’Ajuntament impulsa aquesta acció per “mantenir i dinamitzar l’activitat gastronòmica” a la població.

El sector de la restauració de la Ràpita ha decidir adaptar-se a les condicions del confinaments i la crisi sanitària i reinventar les habituals jornades gastronòmiques de productes locals que ofereixen. El repartiment a domicili i el ‘take away’ ha pres embranzida amb la situació actual i és una alternativa a les estrictes mesures de distanciament i higiene que caldrà aplicar ales establiments quan puguin reobrir.

La regidoria de Turisme ha organitzat les Jornades Gastronòmiques #jomenjoacasa. Hi participen 14 establiments i oferiran menús complets a domicili del 8 de maig al 21 de juny. Per a l’alcalde Josep Caparrós es tracta d’una “iniciativa extraordinària en temps extraordinaris” i una oportunitat per dinamitzar el sector en aquests moments complicats.

Hi participaran Can Batiste, Can Vicent, Casa Ramon Marinés, Albert Guzman, Les Palmeres, Llansola 1921, Tamashi, Freddy, Casa Vella, Cal Manú, Marieta Taperia, Mar de Foc, Restaurant TT Taperia i Kavak. Els menús oscil·len entre els 11 i els 30 euros i es poden consultar al web de la regidoria de turisme.

Cartell de les jornades gastronòmiques #joemquedoacasa que han impulsat els restauradors de la Ràpita

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa