Vadegust
Els germans Roca obriran un bar de tapes i vins naturals a Girona
agraph -->

Els germans Roca obriran un bar de tapes al mig del Barri Vell de Girona. En concret, el projecte es farà a la Plaça dels Mercaders, en un local que ja ha albergat un establiment de restauració (el ja desaparegut Mon Oncle). El sommelier d’El Celler, Josep Roca, és l’encarregat de liderar aquest nou “repte” dels tres germans, segons explica El Diari de Girona. Per això, el vi tindrà un paper important. I és que els poc més de 40 clients que caben a l’interior del local –terrassa a banda– podran degustar una sèrie de vins naturals, entre els quals un important assortiment de Xerès. També hi haurà vins del territori que considera «propers», procedents de diferents punts de Catalunya i de Catalunya Nord.

El motiu és que Roca vol evocar l’essència de la immigració andalusa dels anys 70. El sommelier dels germans Roca ha pensat en tapes molt típiques d’aquella època a Can Roca com els calamars a la romana de la seva mare o unes anxoves de l’Escala. També es vol atrevir amb tortitas de camarones, “si em surten bé”, remarca en declaracions al Diari de Girona.

Roca explica que pensa mantenir l’estil de l’anterior restaurant que hi havia al local i que només hi farà alguns “retocs”. Per aquest petit canvi ha demanat la col·laboració de Marie Dumonceau, lligada a l’antic restaurant Mon Oncle, per tal que els ajudi amb la decoració. El nom encara no és definitiu, i Josep Roca preveu obrir els propers mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa