Vadegust
El restaurant d’Eivissa que cobra un preu desorbitat per les begudes

Increïble el que li ha passat a un client que ha anat a prendre unes begudes a un restaurant d’Eivissa. Es tracta del local Malibu Beach Club, situat a la platja de ses Salines d’Eivissa. Després de demanar un refresc i dues aigües, va demanar el compte, que va arribar a un preu absolutament desorbitat.

En concret, per una coca-cola zero de llauna i dues ampolles d’aigua de 0,75 litres de Solan de Cabras li van demanar 33 euros: 9 euros pel refresc i 12 euros per cada ampolla d’aigua, un total de 30 euros, als quals calia afegir el 10 d’IVA, donant com a resultat els 33 euros del compte final.

El client va fer una piulada amb la fotografia del compte, i la va acompanyar d’aquesta frase: “La inflació s’ha disparat“. El tuit ha aconseguit més de 1.200 retuits, 370 tuits amb cita, i més de 5.600 agradaments. A més, ha provocat centenars de reaccions a la xarxa social, la majoria d’usuaris condemnat l’elevat preu.

Però no el cas de les begudes no és un cas aïllat. Al Malibú Beach Club no només són cares les begudes, sinó que també ho és el menjar i els cocktails. Per exemple, una crêpe val un mínim de 25 euros, els sandvitxos 28 euros, l’entrant més barat (un gaspatxo) no baixa dels 33 euros i l’arròs més barat són 51 euros.

Uns preus absolutament desorbitats que han posat aquest establiment eivissenc en el punt de mira de totes les crítiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa