El Receptari del Confinament, un recopilatori online de 21 receptes fàcils

Des que es va decretar l’estat d’alarma per causa de la COVID-19, l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) va posar en marxa una iniciativa pionera per apropar el coneixement dels grans cuiners del país a la ciutadania amb receptes breus i fàcils de fer a casa. Carles Gaig, Nandu Jubany, Joan Roca o Carme Ruscalleda són alguns dels protagonistes del Receptari del Confinament. Es tracta d'”un format proper i innovador que de ben segur animarà als usuaris de totes les edats a posar-se davant dels fogons”, segons asseguren des de l’ACGN.

Un total de 21 receptes de cuina tradicional han estat recopilades en un llibre en format online, disponible a l’espai web de la pròpia acadèmia. El lector podrà visualitzar als millors xefs catalans cuinant receptes fàcils i assequibles a les cuines de casa seva. Segons, l’ACGN Les festes nadalenques són un molt bon moment per gaudir de la gastronomia del nostre país i aquesta proposta pretén ser útil per a les llars d’arreu del territori.

Nou comentari