Vadegust
El millor entrepà de l’estat és català

La VIII edició del Concurs “Entrepans d’Autor”, celebrada aquest dimarts a Madrid, tenia per objectiu trobar el millor entrepà d’autor de l’Estat. I ho ha aconseguit. Jordi Gabaldà, del restaurant situat a Sabadell “L’immoral”, ha impressionat al jurat de Madrid Fusión amb la seva “Fini Pastrami” i s’ha posicionat com l’autor de la recepta del millor entrepà de l’Estat.

Amb ventresca fumada, espàrrec blanc, col xinesa, mostassa artesanal, salsa teriyaki, formatge suís i la Fogassa Cervesa de Cereal Bakery com a ingredients principals, el cuiner català ha elaborat una versió remasteritzada del seu clàssic pastrami de vedella. En aquesta nova versió, els ingredients originals se substitueixen per a crear una millor combinació en boca amb la tonyina i converteixen aquest entrepà en una autèntica delícia per a degustar especialment a la primavera.

Amb aquesta proposta, Jordi Gabaldà no només buscava guanyar el concurs, sinó que també pretenia retre homenatge a tots els ramaders que han patit les conseqüències de la crisi provocada per la Covid-19.

A més de la recepta guanyadora, altres cinc finalistes han presentat i elaborat les seves propostes en directe, davant del jurat expert de Madrid Fusión:

  1. La “Hogaza semillado, pollo a l’ast, agur y coleslaw coreana”, elaborat amb l’Hogaza Semillado de Cereal, d’Alejandro Salcedo, ha guanyat la segona posició.
  2. La recepta “Churrito”, elaborada amb l’Hogaza Cerveza de Cereal, d’Emilio José Martín, ha ocupat la tercera posició.
  3. “El Pastrami de Lucca”, elaborada amb la Hogaza de Centeno de Cereal, ha estat l’aposta d’Antonio Brodsky.
  4. “Pul-Mor”, elaborada amb la Hogaza Cerveza de Cereal, és la recepta amb la qual ha participat Fran González.
  5. “Karepan”, elaborada amb la Hogaza Cerveza de Cereal, ha estat la recepta triada per Naumi Carvajal.

Totes elles tenien un element en comú: l’elecció d’un dels pans de la deliciosa selecció del Cereal, elaborats amb llargs processos de fermentació de 24 hores, ingredients 100% naturals i massa mare, fornejats a mà i enfornats en sola de pedra.

El primer classificat guanyarà un xec de 1.500€, mentre que el segon i tercer finalista rebran un xec de 300€ respectivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa