La VIII edició del Concurs “Entrepans d’Autor”, celebrada aquest dimarts a Madrid, tenia per objectiu trobar el millor entrepà d’autor de l’Estat. I ho ha aconseguit. Jordi Gabaldà, del restaurant situat a Sabadell “L’immoral”, ha impressionat al jurat de Madrid Fusión amb la seva “Fini Pastrami” i s’ha posicionat com l’autor de la recepta del millor entrepà de l’Estat.
Amb ventresca fumada, espàrrec blanc, col xinesa, mostassa artesanal, salsa teriyaki, formatge suís i la Fogassa Cervesa de Cereal Bakery com a ingredients principals, el cuiner català ha elaborat una versió remasteritzada del seu clàssic pastrami de vedella. En aquesta nova versió, els ingredients originals se substitueixen per a crear una millor combinació en boca amb la tonyina i converteixen aquest entrepà en una autèntica delícia per a degustar especialment a la primavera.
Amb aquesta proposta, Jordi Gabaldà no només buscava guanyar el concurs, sinó que també pretenia retre homenatge a tots els ramaders que han patit les conseqüències de la crisi provocada per la Covid-19.
A més de la recepta guanyadora, altres cinc finalistes han presentat i elaborat les seves propostes en directe, davant del jurat expert de Madrid Fusión:
- La “Hogaza semillado, pollo a l’ast, agur y coleslaw coreana”, elaborat amb l’Hogaza Semillado de Cereal, d’Alejandro Salcedo, ha guanyat la segona posició.
- La recepta “Churrito”, elaborada amb l’Hogaza Cerveza de Cereal, d’Emilio José Martín, ha ocupat la tercera posició.
- “El Pastrami de Lucca”, elaborada amb la Hogaza de Centeno de Cereal, ha estat l’aposta d’Antonio Brodsky.
- “Pul-Mor”, elaborada amb la Hogaza Cerveza de Cereal, és la recepta amb la qual ha participat Fran González.
- “Karepan”, elaborada amb la Hogaza Cerveza de Cereal, ha estat la recepta triada per Naumi Carvajal.
Totes elles tenien un element en comú: l’elecció d’un dels pans de la deliciosa selecció del Cereal, elaborats amb llargs processos de fermentació de 24 hores, ingredients 100% naturals i massa mare, fornejats a mà i enfornats en sola de pedra.
El primer classificat guanyarà un xec de 1.500€, mentre que el segon i tercer finalista rebran un xec de 300€ respectivament.