Vadegust
El Gremi de Restauració exigeix recuperar l’horari continu fins a les 21.30 hores

El Gremi de Restauració de Barcelona ha exigit aquest dimecres que el Govern recuperi l’horari continu fins a les 21.30 h al sector a partir de la setmana que ve. “No acceptarem solucions intermèdies. Hem de posar fi a aquest estat de semi-tancament en què portem instal·lats des d’abans de Nadal”, ha dit el director de l’entitat, Roger Pallarols, en un comunicat. Segons el Gremi, l’evolució de la pandèmia i “l’agreujament inquietant” de l’economia “obliguen a avançar en la reactivació dels negocis de restauració”. Pallarols ha celebrat les paraules del Secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, que dimarts va dir que cal “donar oxigen” a certs sectors, però ha criticat que ho digués a títol personal, ja que això genera “especulació”.

“El Departament de Salut comença a entendre que així no podem seguir”, ha indicat Pallarols, que tot i això ha recordat que és “del tot inapropiat” que el Secretari de Salut Pública expressi “opinions personals sobre una qüestió tan delicada” com l’obertura de determinats sectors econòmics.

“Argimon no és el tertulià d’un debat televisiu, i amb aquestes declaracions contribueix a l’especulació”, ha indicat Pallarols, recordant que “el destí del teixit empresarial del país no és una qüestió menor i interpel·la a totes les instàncies del Govern”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa