Vadegust
El fabricant d’embotits Mitjans preveu tancar l’any amb un increment de vendes del 20%

El fabricant d’embotits artesanals Mitjans preveu tancar l’exercici amb un increment de la facturació del 20% en comparació amb l’any passat, i calcula arribar als 17 MEUR. La marca familiar, amb seu al nucli de Moja, al terme municipal d’Olèrdola (Alt Penedès), compleix 110 anys, amb un creixement sostingut que s’ha disparat els últims cinc anys, quan ha doblat la xifra de vendes. Els responsables de la companyia destaquen l’aposta per la innovació i pel respecte al producte artesanal com a elements clau a l’hora d’incrementar l’activitat malgrat el context de crisi econòmica i social derivada de la covid-19. Els últims mesos han llançat al mercat una nova línia de patés.

“Ha estat un repte mantenir les operacions vives de forma ininterrompuda durant la pandèmia però sortim reforçats gràcies a haver treballat molt de la mà dels clients i adaptar-nos a les necessitats canviants que tenen”, assegura el gerent de la companyia, Josep Maria Mitjans, quarta generació del negoci.

Durant aquest 2020, Mitjans ha guanyat el Great Taste Award pel seu gall dindi, fet que l’empresa situa com a mostra de la seva “cerca de l’excel·lència en el producte”. Recorden que cada família de producte es treballa en un obrador diferent i seguint la manera de fer tradicional.

A escala internacional, Mitjans exporta un 3% de les vendes, amb presència a França, Portugal, Alemanya, Dinamarca, els Països Baixos i Suècia, amb intenció de consolidar el mercat exterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa