Vadegust
EatKube: torna l’experiència gastronòmica sorpresa

En el moment en què, les restriccions per frenar els contagis del coronavirus han reduït les opcions d’oci, EatKube entra amb el seu servei delivery, postulant-se com la manera diferent d’assaborir diferents tipus de cuines a través del misteri i la sorpresa.

EatKube ofereix d’aquesta manera dos tipus d’experiències als seus clients: d’una banda, hi ha el Delivery Sorpresa, en el qual el client rep a casa un dinar sorpresa d’un restaurant local, descobrint el restaurant i el menjar quan aquest arriba a la porta.

Per l’altre costat, EatKube també ofereix l’experiència Restaurant Sorpresa, on el client reserva un dinar o sopar sorpresa en un restaurant que descobreix dues hores abans de gaudir de l’experiència. El menú, també sorpresa, el descobreix a la taula.

Nova app de EatKube

EatKube fa possible que el client pugui gaudir de les dues experiències mitjançant la seva nova app. Amb ella, el client no només pot reservar el seu dinar o sopar sorpresa o demanar que se l’emportin, sinó que també pot gestionar les seves preferències alimentàries, com ara les opcions de cuina vegetariana o vegana. Amb l’app, l’usuari també pot fer patent les seves necessitats alimentàries, com les al·lèrgies i intoleràncies a certs aliments o condiments

EatKube continua oferint els tres tipus de paquets segons el tipus de cuina i l’experiència desitjada. El primer, #Happy, una experiència pensada per a totes les butxaques. Des de 9,90 € per persona amb l’opció Delivery o al restaurant per un preu tancat de 14,90 € per persona. El segon, #Wow, en la qual l’usuari pot gaudir d’un menú de gran qualitat a un preu assequible. Des de 19,90 € per persona mitjançant Delivery o al restaurant per un preu tancat de 24,90 € per persona.

I el tercer, #Classy, l’opció més selecta amb els menús dels millors restaurants de Barcelona. Des de 29,90 per persona en Delivery o al restaurant per un preu tancat de 49,90 per persona.

El futur d’EatKube

Les experiències sorpresa d’EatKube només estan disponibles a la ciutat de Barcelona de moment, tot i que es preveu una expansió en l’àmbit europeu, començant pel territori espanyol en un futur pròxim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa