Vadegust
El detall que et permetrà comprar les millors maduixes del mercat

Som en plena primavera, i amb l’arribada d’aquesta estació podem trobar als mercats i supermercats diverses fruites i verdures de temporada. És el cas de les maduixes, una fruita que agrada a pràcticament tothom, que és molt típica d’aquesta època de l’any i que té diverses propietats. I segur que us ha passat sovint que en anar a comprar la safata de maduixes, us heu trobat amb algunes que ja estan passades. O també pot passar que amb prou dificultats ens durin un parell o tres de dies.

Però, segons publica ‘Ok Diario’, existeix un petit detall en el que cal fixar-se i així podràs triar les millors maduixes aquesta temporada. Com ja hem dit, les maduixes estan de temporada durant tota la primavera, des de finals de març fins a gairebé el mes de juny, però no totes les maduixes que comprem durant aquest llarg període són iguals. D’aquesta manera, el truc o el detall en el qual has de fixar-te, és el de comprar les maduixes justament quan estiguin en el seu millor moment. Per això, el consell dels experts és comprar les maduixes a meitat de temporada.

Per tant, les que apareguin primer no serviran, ni tan sols aquelles que es troben en les últimes setmanes de la seva temporada. El període correcte és el període central en el qual estan disponibles. Serà llavors quan descobreixis que les maduixes tenen un sabor dolç molt intens.

Dues maduixes | Pixabay
Dues maduixes | Pixabay

Propietats de les maduixes

I precisament ara, a mitjans d’abril, ja estem en el millor moment per a comprar les millors maduixes. Pensa que menjar aquesta fruita és molt bo per a l’organisme i per a la salut. Són fruites plenes de vitamines i sals minerals.

Les maduixes també estan indicades per als qui tenen problemes de diabetis. Per tant, sota índex glucèmic, potassi, calci, fòsfor, ferro, vitamina C, poques calories, molts beneficis i poques contraindicacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa