Vadegust
De ruta gastronòmica per Terrassa per descobrir els millors vermuts catalans

El Gremi d’hostaleria de Terrassa, Món Terrassa i els Premis Vinari dels vermuts catalans han creat la I Ruta del Vermut, un recorregut pels millors bars i restaurants de Terrassa i comarca per descobrir els guanyadors de l’edició 2020 del concurs dels vermuts. Es durà a terme durant 4 setmanes, del 16 d’octubre fins al 8 de novembre, i comptarà amb un munt de propostes gastronòmiques dels mateixos restaurants en format tapa i vermut on es podran degustar a preus populars. La ruta compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç, i la col·laboració de l’Hotel Don Cándido, Sammy i Geiser.

El vermut és més que una beguda, és tota una cultura i una forma de vida que té unes llargues arrels a Catalunya i molts cellers catalans n’elaboren de qualitats excel·lents. Els Premis Vinari volen donar a conèixer els diferents estils i marques catalanes a través d’un seguit d’activitats i tastos per conèixer la proximitat, els millors maridatges d’aquesta beguda tradicional i moderna així com gaudir de la bona restauració de casa nostra.

La directora del concurs i especialista en vermuts artesans, Ester Bachs, dirigirà diferents tastos durant tot el mes en els establiments i es podrà tastar, conèixer els orígens i aprendre a fer còctels i més receptes amb la beguda. En breu, a la pàgina web del gremi i de Món Terrassa, es podran consultar els bars participants.

El cartell de la ruta ha estat dissenyat pel reconegut artista Jordi Català (el pare de la famosa mascota ‘TOI’ que van popularitzar els pastissets bollycao) i revela l’art d’elaboració de l’aperitiu català.

Cartell de la ruta del vermut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa