Vadegust
Crodino, l’aperitiu sense alcohol número 1 a Itàlia, aterra a Barcelona
agraph -->

L’aperitiu sense alcohol d’origen italià Crodino acaba d’arribar a Barcelona,i amplia d’aquesta manera l’oferta gastronòmica de begudes sense alcohol a la capital. El seu sabor únic és reconegut en el mercat, ja que recentment ha estat premiat amb un or a la International Wines and Spirits Competition 2021, concretament en la categoria “Baixa graduació i sense alcohol”.

L’aperitiu italià sense alcohol ja està present en diversos dels bars i restaurants més emblemàtics de la Barcelona. El millor de tot és que aterra de manera espectacular, ja que del 13 de maig al 9 de juny, en demanar un Crodino ben fresquet en els locals adherits a la promoció, i en diferents franges horàries segons el local, et regalen una tapa per gaudir-ne en companyia. Sens dubte, un pla perfecte per gaudir d’un bon aperitiu o de l’afterwork amb l’arribada del bon temps.

Entre els temples del bon menjar i la diversió de Barcelona trobem racons en els quals ja es pot degustar Crodino, com el Senyor Vermut, 4 Latas, Kook, La Foga o La Guinda.

Dues ampolles de Crodino | Facebook Crodino

Què és Crodino

Crodino és l’aperitiu sense alcohol número 1 a Itàlia i pertany a Campari Group. Els seus orígens es troben al nord d’Itàlia l’any 1965 i representa l’ànima de l’aperitiu italià, però en la seva versió sense alcohol. El seu aroma i el seu sabor agredolç únic s’acompanyen amb bombolles, cosa que dona lloc a una experiència sensorial perfecta per gaudir-ne durant l’aperitiu i crea un moment sofisticat i elegant.

El gust agredolç de Crodino es crea a partir de 15 ingredients diferents que provenen de diverses parts del món (entre les quals hi ha el sud-est asiàtic, l’Índia i l’àrea mediterrània). Els ingredients coneguts de la recepta, que des de fa 50 anys continua sent secreta, inclouen nou moscada, coriandre, clau d’espècia i cardamom. Aquests ingredients es combinen amb bombolles, per crear una beguda dinàmica d’aroma i gust agredolços.

La beguda va ser adquirida per Campari Group el 1995 i es va unir així al grup de les begudes italianes més icòniques.

Format i preu

Crodino surt al mercat en una elegant ampolla transparent de 17,5 cl,amb característiques de disseny que inclouen un relleu en vidre transparent que ressalta el logo de la marca i deixa tot el protagonisme al color del líquid.

Atenció als bars i els restaurants de la capital catalana on ja es pot tastar Crodino a un preu recomanat de 4 euros l’ampolla! Mira’ls amb detall a l’enllaç següent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa