Vadegust
Confusió a la restauració: el pla del Govern només permet servir sopars a partir de les 18h

Confusió al sector de la restauració per l’última versió del pla del Govern per a la reobertura de bars i restaurants, que preveu que a partir de les sis de la tarda només es puguin servir sopars. Així ho estableix el document penjat a la pàgina web de la Generalitat, i que han confirmat fonts d’Empresa i Interior. La redacció del document pot implicar per tant que bars i cafeteries especialitzats en berenars o en servir només begudes no puguin obrir a partir de les sis, una mesura que des del sector rebutgen.

Fonts de Protecció Civil han confirmat a l’ACN que el Procicat està acabant d’enllestir aquesta tarda el document que es publicarà al DOGC, i que aquest és un dels temes sobre la taula. El Procicat també està valorant si inclou o no a la normativa una excepció per saltar-se el confinament perimetral de cap de setmana per anar a actes culturals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JOSEP EL AVI DE CARDEDEU a novembre 20, 2020 | 20:06
    JOSEP EL AVI DE CARDEDEU novembre 20, 2020 | 20:06
    EL GOVERN CATALÀ , LI AGRADARIA , JA ES PODRIA FER EL DINAR y EL SOPAR A LA MATEIXA HORA . JA JA SOPAR A LAS 6 DE LA TARDA Quin Ridicul de proposta .. LO QUE CAL ES ELIMINAR ES EL TOT DE QUEDA . Que es pogui sortir de NIT . Hus agradara llegir una noticoa que publica E-NOTICIES.CAT .. No hus dire quina es Sabreu veure quina hus vui dir . TE QUE VEURE AMB ELS CONTROLS POLICIAS INVISIBLES Balla que no y son ELS QUE TENEN QUE IMPEDIR UN COTXE POHIO ANAR A DE UN POBLE A UN ALTRA EL CAP DE SETMANA ....El GOVERN CATALÀ NO FA RES BEN FET . ¿ PER QUÈ NO VOLEN OBRIR BARS y RESTAURANTS EL CAP DE SETMANA EN LLOC DEL LUNES ? Es el CAP DE SETMANA cuan Bars y Restaurants poden Guanyar mes diners ja mes gent de festa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa