Vadegust
Caviar de mel, un producte gourmet per donar un toc 'trendy' als àpats

L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han creat un sorprenent producte, que acaben de presentar: el caviar de mel artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques, pertanyents a l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain).

En un comunicat, les empreses expliquen que “han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació” per crear aquest canviar de mel. Caviaroli ha esferificat dues de les creacions d’artMuria: la mel de taronger i la mel de bosc, “aconseguint reflectir amb fidelitat els sabors i aromes de cada una d’elles”.

Aquest producte està pensat i dissenyat per al Canal Horeca (Hotels, Restaurants i Cafeteries), i també per ser comercialitzat en establiments Gourmet. “Una excitant manera d’enriquir qualsevol experiència gastronòmica i decorar qualsevol plat aportant el gust de la mel de bosc i taronger d’una manera molt original i sofisticada”, asseguren.

Els creadors assenlayen que “amb les esferes de mel, que són una explosió de sabor amb una textura igual a la del caviar i esclaten a la boca deixant una intensitat i unes aromes únics al paladar, es pot donar un toc ‘trendy’ a qualsevol menú nadalenc”.

Aquest canviar es comercialitza en dos varietats de mel artMuria (taronger i bosc) i en dos formats diferents (20 grams i 50 grams).

Caviar de mel sobre uns talls de formatge
Caviar de mel sobre uns talls de formatge

Caviar de mel de bosc

Una mel ambre fosca i amb una aroma de cereal torrat molt intens. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i en el seu conjunt funciona bé amb plats freds i calents, aportant un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats i formatges forts.

Caviar de mel de taronger

La seva mel és neta i de to ambre clar i el seu aroma cítric persisteix en boca amb una acidesa refrescant.

Mariden bé amb plats freds i calents. La de mel de taronger les converteix en dolços i sucoses i aconsegueixen una gran harmonia amb receptes d’ànec, formatges frescos, dolços de paella i de forn, gelats suaus i postres.

Aquest producte, en el seu recent llançament, ja ha estat premiat amb 2 estrelles en els Iberica Awards de Londres 2019.

En ambdós casos els seus creadors recomanen voltejar el pot un parell de vegades abans d’utilitzar-lo, perquè alliberi tot el seu aroma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa