Vadegust
Cambrils es prepara per a un nou tast popular dels vermuts dels Premis Vinari

Dissabte 5 de juny, el Parc del Pescador de Cambrils veurà desplegar diverses parades en les quals es podran tastar i avaluar els vermuts que enguany competeixen als Premis Vinari de vermuts 2021. De la mateixa manera que es va fer a Palamós a primers de maig, on es va estrenar aquest sistema d’avaluació mixt, les persones que s’apropin aquest dia fins al municipi del Baix Camp tindran l’opció d’incidir sobre quins seran escollits com a millors vermuts de l’any.

El sistema d’avaluació és molt senzill. S’escamparan les ampolles que competeixen al certamen, tapades perquè no es puguin identificar, i els interessats en formar part d’aquest “jurat popular” podran tastar i votar a cegues sense conèixer la marca ni l’etiqueta. El seu veredicte se sumarà al del jurat professional i a la resta de votacions populars que s’aniran celebrant al llarg de l’estiu arreu del territori. En aquest cas, recordeu la data i lloc de trobada:

  • 5 de juny d’11h a les 15 h
  • Lloc: Parc del Pescador
  • Preu: Gratuït
  • Aforament limitat

Aquesta edició del concurs de vermuts catalans és la més nombrosa de la seva història, amb gairebé 70 marques diferents presentades. La voluntat de l’organització dels Premis Vinari és acostar aquesta beguda al màxim de gent possible per tal de posar en valor la qualitat del vermuts que s’elaboren a Catalunya.

Cambrils, que bé que et senta!”

La jornada de tast dels vermuts s’emmarca dins un programa d’activitats promocionals que organitza el municipi sota el lema “Cambrils, que bé que et senta”. Inclouen propostes esportives (marxa nòrdica, rutes per camins rurals, ioga vora el mar…), culturals i de lleure (taller d’escultures de sorra, gimcanes familiars…), i enogastronòmiques amb l’objectiu de mostrar el “Sabor Autèntic” del municipi a través d’una ruta de tapes i d’aquesta jornada de tast popular dels vermuts dels Premis Vinari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa