Vadegust
Cacaolat treu al mercat el seu primer gelat i unes càpsules de batut de cacau
agraph -->

Cacaolat, el primer batut de cacau embotellat del món, ha decidit apostar per la innovació entrant en dues categories en ple creixement. D’una banda, llança el seu primer gelat de la mà de la Menorquina, experts gelaters des de 1940, i, d’altra banda, s’introdueix en el món de les càpsules amb una recepta única de llet i cacau de la mà de Baqué. Totes dues innovacions suposen una expansió de Cacaolat mitjançant aliances estratègiques amb companyies referents en els seus segments.

El gelat de Cacaolat

Pel seu sabor inigualable, Cacaolat ha decidit llançar el seu primer gelat de la mà de la Menorquina. El resultat, un deliciós gelat de xocolata i vainilla que enamorarà a tots els consumidors i que serà, sens dubte, un dels més desitjats aquest estiu.

El gelat de Cacaolat ja es pot trobar en restaurants i bars i en supermercats i botigues d’impuls, tant en format individual -per al seu consum en qualsevol lloc i moment- com en format pack de 4 unitats. El seu disseny recorda a la icònica ampolla de vidre de Cacaolat.

Amb aquest llançament, Cacaolat es posiciona dins de la categoria de gelats, un segment en ple creixement, i el fa en col·laboració amb La Menorquina, expert en l’elaboració de gelats amb 80 anys d’història i una destacable herència artesanal des de la seva fundació, amb origen menorquí.

Cristina Roig, directora de màrqueting de Cacaolat, ha afirmat: “Creiem que per a conquistar noves categories és fonamental aliar-nos amb experts. Per aquest motiu, hem apostat per la Menorquina, una marca de llarga trajectòria en el sector amb la qual compartim valors com la innovació i la qualitat”.

Les càpsules de batut de cacau de Cacaolat | Cedida

Les càpsules de Cacaolat

En els últims anys, les càpsules han estat la gran revolució del mercat del cafè, i el seu consum cada vegada és més gran. En línia amb aquesta tendència, el sistema Nescafé Dolce Gust s’ha adaptat a les demandes del consumidor oferint una gran varietat d’alternatives en perfils de tassa, receptes i sabors. Aquestes càpsules van néixer per a facilitar el consum de cafè, però avui el mercat ha evolucionat i ja podem trobar un altre tipus de begudes com a batuts de cacau.

Per aquest motiu, Cacaolat, amb el seu sabor inigualable, ha decidit endinsar-se en una nova categoria llançant càpsules de Cacaolat de la mà de Baqué. Aquestes càpsules són compatibles amb les màquines Nescafé Dolce Gust. Una recepta única de Cacaolat, feta amb llet i cacau, ara en una sola càpsula.

Amb aquest llançament, Cacaolat es posiciona dins de la categoria de les càpsules en col·laboració amb Baqué, una marca líder en cafè i infusions en el nord de l’Estat. Segons Cristina Roig, directora de màrqueting de Cacaolat, “és una gran oportunitat per a Cacaolat portar el nostre inigualable batut de cacau a un nou format i moment de consum, que ens permetrà entrar en un nou lineal en el punt de venda a nivell nacional, al costat de la marca referent d’aquesta categoria en el nord d’Espanya”.

Amb les noves càpsules, Cacaolat suma una referència més en el seuc catàleg; una referència que li permetrà ser present fora del lineal de batuts amb la seva inigualable recepta de 1933. Apte per a tota la família, els amants del batut de cacau ja poden trobar les noves càpsules en els lineals dels supermercats i gaudir del sabor inconfusible de la llet amb cacau de Cacaolat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa