Vadegust
El batut que t’ajudarà a netejar el teu sistema digestiu

A l’estiu venen especialment de gust els batuts de fruites i verdures. I si són fresquets, encara més. Hi ha batuts que serveixen també  per a aprimar-se i netejar les artèries, tal i com publica ‘Ok Diario‘.

Si vols poder depurar o, de fet, netejar el sistema digestiu, el batut “detox” que has de prendre no és cap altre que el batut de papaia. Però per què la papaia és l’ingredient principal per a fer el batut perfecte per a netejar el sistema digestiu ? El principal motiu és que aquesta fruita, a més de contenir vitamines dels grups A, B i C, és rica en papaina, un enzim capaç d’alleugerir les dificultats digestives i de trànsit intestinal.

Ingredients del batut per al sistema digestiu

A més de papaia, el batut que us servirà per a netejar per complet el vostre sistema digestiu conté civada, que contribueix a la disminució de la formació de plaques grasses, que poden causar malalties cardiovasculars. Tot això gràcies a la presència de beta-glucans.

El tercer i últim ingredient en la preparació d’aquest batut són les llavors de lli, que poden accelerar el metabolisme i promoure la crema de greixos, a més de regular la pressió arterial i reduir els nivells d’àcid úric i triglicèrids.

Un batut de papaia | Pixabay

Com preparar-lo?

Per a preparar aquest autèntic batut “detox” només has de combinar 1 tassa i mitja de papaia picada, 1 cullerada de llavors de lli, 3 cullerades de civada i 1 de mel orgànica.

Una vegada tens tots els ingredients, els ajuntes en una liquadora o en una batedora i ho barreges tot. Has de beure la barreja obtinguda, preferiblement al matí per a esmorzar en substitució del cafè. Si el prens tots els dies durant un mes, els resultats no trigaran a arribar i notaràs com el teu sistema digestiu es regula i funciona molt millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa