Vadegust
Amenacen amb denunciar a una fleca per posar ‘Cheesus Christ’ a un sandvitx

Surrealista el que ha passat a Derbyshire (Anglaterra). Segons recull ‘La Vanguardia‘, una fleca ha rebut una carta d’un client anònim que assegura que denunciarà al local per posar-li el nom de ‘Cheesus Christ’ a un dels seus sandvitxos freds: “És un cas de discriminació contra els cristians”, diu l’escrit que ha rebut l’establiment. Segons sembla, l’autor va actuar en nom d’una organització cristiana sense pertànyer a aquesta realment.

La carta, a més de criticar el sobrenom d’aquest sandvitx de formatge que combina les paraules cheese i Jesus Christ (formatge i Jesucrist), demana al negoci que es disculpi públicament i doni 300 lliures esterlines (uns 350 euros) a l’església del poble en Whaley Bridge. “Com a bons ciutadans del poble de Whaley Bridge, estem segurs que prendran les mesures correctes sense que això vagi més enllà”, concloïa l’escrit.

La carta on es veu el nom del polèmic sandvitx | Facebook The Bridge Bakehouse

Des de The Bridge Bakehouse han assegurat que l’autor d’aquesta epístola no té res a veure amb l’església local o l’associació cristiana a la qual assegura que pertany. Més aviat es tractaria d’un membre descontent de la comunitat local.

Així ho han afirmat els responsables del negoci en una història d’Instagram: “Després de diverses investigacions, ha resultat que la carta de xantatge no guarda cap relació amb la Trinity Church o el Christian Concern”. I afegien: “Ens encantaria saber qui va ser i si va tenir alguna cosa a veure amb el recent vandalisme del nostre tauler de menú?”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a juliol 14, 2022 | 08:23
    Observador juliol 14, 2022 | 08:23
    No pas més ofensiu que el cognom "Matamoros" - vaig tenir un company al servei militar que s'ho deia. I a Mexic hi ha una ciutat amb aquest nom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa