Vadegust
Aliments i begudes que acceleren la pèrdua de pes quan fa calor

Potser aquesta època de l’any no és la més idònia per posar-se a dieta i intentar perdre pes. L’estiu sempre implica excesos, però si ets dels qui, tot i així, s’han entestat en aprimar-se, et donem algunes claus dels aliments i les begudes que t’ajudaran a accelarar aquesta pèrdua de pes.

Segons publica ‘Ok Diario‘, la regla número u respecte a aliments i begudes per a la pèrdua de pes durant els mesos d’estiu és mantenir-se hidratat. Es parla de dos o tres litres d’aigua freda al dia, o en altres formes com el te o l’aigua amb llimona, que augmenten la capacitat de cremar calories fins a un 30%.

En concret, el truc per a aprimar-se és beure dos gots d’aigua abans de cada menjar. També és vital evitar l’alcohol per a perdre pes a l’estiu, ja que deshidrata, té moltes calories i pot obstaculitzar qualsevol objectiu de pèrdua de pes.

Un altre truc que es recomana és beure te verd calent durant tot el dia. De fet, els estudis mostren que una beguda calenta pot reduir la quantitat de calor emmagatzemada en el teu cos i fer que suïs. A més, el te verd inclou un antioxidant que t’ajudarà a aprimar, perquè puguis refrescar-te i aprimar-te.

Un parell d'ous | Pixabay
Un parell d’ous | Pixabay

El menjar per a aprimar-se a l’estiu

En relació al menjar, l’estiu és el moment perfecte per a menjar amanides. Una amanida fresca plena de nutrients mantindrà a les persones que fan dieta plenes quan fa calor. Tot i això, és important evitar els amaniments rics en greixos. En el seu lloc, opta per un rajolí de vinagre balsàmic amb sal i pebre.

D’altra banda, les persones que fan dieta han d’optar per aliments bàsics d’estiu com ara mangos, préssecs, blat de moro, pebrots i tomàquets, tots els quals estan plens de vitamines i fibra, que et fan sentir ple per més temps.

En particular, hi ha tres aliments extremadament beneficiosos per a perdre pes durant l’estació càlida: els ous, les verdures de fulla i el meló.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa