Vadegust
Els aliments que s’han de menjar per aconseguir una panxa plana

L’estiu ja és aquí, i molts i moltes tenen l’obsessió de posar-se a dieta per tal de lluir un cos perfecte a la platja i la piscina. I hi ha aliments que us ajudaran a aconseguir el vostre objectiu, tal i com publica ‘Ok Diario’. Són els següents:

Poma

Rica en fibres i pobra en calories, la poma destaca per la pectina, un cremador de greix natural, que ajuda a que el cos processi els aliments més eficientment, preservant-lo ben pla.

Ametlles

L’ametlla conté Omega 3 i fibra, complementant-se ambdues per a aportar greixos “bons”, que no es concentren dins de l’abdomen. Pots multiplicar el seu efecte positiu si a més les barreges amb iogurt i fruites, o l’utilitzes en amanides.

Fruits vermells

En general, aquests fruits contenen fibra, vitamines i minerals, i treballen com a antioxidants quan són absorbits per l’organisme, regulant els nivells de sodi i sucre interns.

Síndria/Meló

Aquests clàssics de l’estiu no només són frescos, sinó que a més proporcionen al metabolisme aigua juntament amb potassi, que són indispensables en tots dos casos per a una digestió fluida i molt sana.

Trossos de Síndria | Pixabay
Trossos de Síndria | Pixabay

Iogurt Grec

Gairebé tots els iogurts són recomanables en aquest sentit, però el grec sobresurt per versatilitat, ja que pot acompanyar-se de fruites, fruita seca o cereals, gaudint de nombroses receptes.

Plàtan

Famós pel potassi, el plàtan tampoc està orfe de zinc, fibra i altres fonts d’energia i, gràcies a aquestes substàncies, és fonamental per a eliminar greixos i evitar la retenció de líquids.

Cogombre

Aquest diürètic i antioxidant redueix el volum de la panxa, tant en versió sòlida com en batuts.

Ous

Per les seves proteïnes i aminoàcids, els ous participen en els processos de cremat de greix, reconstruint les cèl·lules que es troben a l’estómac per a una millor recuperació.

Peix

Hi ha diferents motius pels quals menjar peix, i una de les raons més fortes és l’Omega 3, que impedeix que el greix s’acumuli dins de la zona abdominal sempre que s’ingereixi amb regularitat.

Te verd

Antiinflamatori de provada capacitat, la sensació de benestar que provoca és gairebé immediata ja que, pels seus infinits antioxidants, participa en l’alliberament de toxines innecessàries del cos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa