L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha tingut coneixement a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de l’Aragó relativa a la presència de Salmonel·la a carn picada d’aviram (Burguer Meat de Pollastre-Gall dindi) comercialitzada als supermercats LIDL.
Les dades del producte implicat són:
Nom del producte a l’etiqueta: BURGUER MEAT POLLASTRE – GALL DINDI
Núm. de RGSEAA: 10.027476/Z
Aspecte del producte i tipus d’envàs: Safata de plàstic
Número de lot: 3369
Data de caducitat: 03.06.22
Pes d’unitat: 500 g.
Temperatura: refrigerat.
El producte s’ha comercialitzat a l’estat a través dels supermercats LIDL.
Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) a fi que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.
Amb la informació disponible, no hi ha constància a l’estat de cap cas notificat associat a aquesta alerta.
Com a mesura de precaució, es recomana a les persones que tinguin a casa seva aquest producte que s’abstinguin de consumir-los i els retornin als punts de venda.
En el cas d’haver consumit aquests de productes i presentar alguna simptomatologia compatible amb salmonel·losi (principalment diarrea i/o vòmits acompanyats de febre i mal de cap) es recomana anar a un centre de salut.