Vadegust
Alerta per la presència de salmonel·la en hamburgueses de pollastre

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha tingut coneixement a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de l’Aragó relativa a la presència de Salmonel·la a carn picada d’aviram (Burguer Meat de Pollastre-Gall dindi) comercialitzada als supermercats LIDL.

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte a l’etiqueta: BURGUER MEAT POLLASTRE – GALL DINDI
Núm. de RGSEAA: 10.027476/Z
Aspecte del producte i tipus d’envàs: Safata de plàstic
Número de lot: 3369
Data de caducitat: 03.06.22
Pes d’unitat: 500 g.
Temperatura: refrigerat.

El producte contaminat | AESAN

El producte s’ha comercialitzat a l’estat a través dels supermercats LIDL.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) a fi que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Amb la informació disponible, no hi ha constància a l’estat de cap cas notificat associat a aquesta alerta.

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones que tinguin a casa seva aquest producte que s’abstinguin de consumir-los i els retornin als punts de venda.

En el cas d’haver consumit aquests de productes i presentar alguna simptomatologia compatible amb salmonel·losi (principalment diarrea i/o vòmits acompanyats de febre i mal de cap) es recomana anar a un centre de salut.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a juny 03, 2022 | 13:51
    Observador juny 03, 2022 | 13:51
    Una hamburguesa del comerç és sempre tóxica; no li cal la salmonel·la.

Nou comentari

Comparteix