Vadegust
7 aliments que mai has de comprar congelats segons els xefs

Els aliments congelats són un recurs fàcil ja que són molt pràctics: els pots comprar i guardar durant bastant de temps. Però hi ha alguns aliments que mai hauries de comprar ja congelats, segons els xefs. Són els següents, segons publica Ok Diario:

1. Herbes aromàtiques

El rendiment final en la recepta és molt menor que amb herbes fresques. Una alternativa és dedicar una part del teu jardí o balcó a algunes plantes perquè les tinguis disponibles quan les necessitis.

2. Maduixes

Estan entre els aliments que cal evitar congelats, acontentant-nos amb gaudir-les fresques quan estan en temporada. S’omplen fàcilment d’aigua i després es desintegren una vegada que tornen a la temperatura ambient . Per la mateixa raó, per tant, els batuts que resultarien unes farinetes tampoc són adequats. Si tens maduixes congelades en el teu congelador, la millor opció és usar-les per a una compota.

3. Pa i productes a base de pasta

No només la consistència no és especialment apreciable, sinó que a més quant a nutrients és un aliment molt pobre.

Pa congelat | Pixabay

4. Postres o preparacions amb massa de pasta de full o amb la pasta choux 

Amb el farciment es tornen tristament masticables i perden qualsevol tipus de fragància. A més, el fet de trobar-los amb la nata per dins és una cosa que no agrada molt als experts atès que en mossegar-lo per molt que s’hagi descongelat sempre queda un sabor mullat poc apetible.

5. Vierias 

Sovint se’ls injecta aigua, per la qual cosa fa que siguin encara més cares.

6. Hamburgueses

7. Bròcoli

És un aliments que els xefs desaconsellen, ja que es torna tou i molt poc apetible quan es cuina, o també es corre el risc que acabi pràcticament desfet en cuinar-lo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa