Vadegust
10 fruites baixes en sucres que hauríem de menjar 

Com tots sabem, la fruita és un dels aliments bàsics per tenir una dieta saludable. Però n’hi ha que hi contribueixen més que d’altres. Tal i com publica ‘La Razón‘, són les següents:

1. Lima i llimona

Amb només 1 gram de sucre cadascuna, les llimones i les llimes són perfectes per a agregar a un got d’aigua. A més, aquests dos cítrics estan carregats de vitamina C, la qual cosa pot reduir el risc d’accidents cerebrovasculars i malalties cardíaques.

2. Gerds

Les baies són una de les millors fruites baixes en sucre que podem menjar en general, però si parlem de tipus específics, els gerds tenen la menor quantitat de sucre amb només 5 grams per cada tassa de gerds.

3. Préssec

Mentre que un préssec perfectament madur té un sabor bastant dolç, només conté 13 grams de sucre. Així mateix, els préssecs també estan plens de vitamina C, B2 i A, així com de ferro i antioxidants.

4. Kiwi

Tècnicament considerat una baia, un kiwi, una fruita fàcil de trobar durant tot l’any, conté tan sols 6 grams de sucre. Aquesta fruita també és una excel·lent font de vitamina E, que ajuda a protegir la pell del mal solar.

5. Maduixa

A més de ser una bona font de vitamina C i fibra, vuit maduixes només tenen uns 8 grams de sucre.

Unes quantes maduixes | Pxhere
Unes quantes maduixes | Pxhere

6. Mores

La mora és una altra baia plena de substàncies químiques vegetals beneficioses, com les antocianines, que tenen propietats antiinflamatòries i antimicrobianes. Una tassa de mores només té 7 grams de sucre. També són una gran font de fibra i vitamines C, E i K.

7. Aranja

Aquesta peça de fruita és una gran opció per a l’esmorzar o una alternativa als berenars ensucrats, ja que mitja aranja conté 8,5 grams de sucre. Un estudi, publicat en la revista “Journal of Medicinal Food”, va descobrir que les persones que van menjar mitja peça d’aquesta fruita abans dels menjars van perdre significativament més pes que les que no ho van fer.

8. Alvocat

Sí, els alvocats són una fruita baixa en sucre, encara que és possible que ni se’ns hagués ocorregut en un primer instant. Aquesta fruita rica en nutrients està carregada de greixos saludables, la qual cosa s’associa amb un menor risc de malaltia cardíaca i una reducció de la pressió arterial i el colesterol. Un alvocat conté tan sols 1 gram de sucre. Així mateix, a més de potassi i magnesi, també contenen vitamina E, que exerceix un paper vital en el manteniment de la salut de la pell i els ulls, així com en el suport al sistema immunològic.

9. Taronges

Conegudes pel seu alt contingut de vitamina C, una taronja té al voltant de 70 calories i menys de 14 grams de sucre. Així mateix, les taronges ajuden el nostre cos a absorbir el ferro, al mateix temps que estimulen el nostre sistema immunològic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa