Cellers d’Or, l’emoció dels vins catalans dins d’un llibre

Surt el llibre dels Premis Vinari amb les històries que hi ha al darrere d’un vi premiat

Els Premis Vinari i Larousse Editorial presenten Cellers d’Or, un llibre que mostra quin és el relat emocional que hi ha al darrere d’alguns dels vins que han obtingut un Premi Vinari d’Or al llarg de les set edicions del concurs.

De cada vi guardonat es donen a conèixer, a través d’una conversa, els orígens del celler, el territori on hi ha les vinyes i les característiques del paisatge, del sòl i del clima, així com els secrets inconfessables que determinen un vi guanyador. I “a peu de vinya” Empar Moliner fa la seva particular descripció de cada celler.

Amb les impressionants fotografies de Jordi Play, Cellers d’Or és una finestra oberta al paisatge, als cellers i a les persones que fan possible la diversitat i riquesa dels vins de Catalunya. I, alhora, els textos de Salvador Cot, Nerea Rodríguez, Eva Vicens, Ramon Roset i Margalida Ripoll són el reflex de l’emoció, de la passió i dels anhels que s’amaguen en l’elaboració del vi.

El llibre ja es pot trobar a les llibreries del país, i també es pot comprar on-line fent clic aquí.

El llibre recull 14 cellers de vins i caves repartits arreu del territori de les 12 denominacions d’origen catalanes i 2 de vermuts. Són: Alella Vinícola, de la DO Alella; Vinyes d’Olivardots, de la DO Empordà; Heretat Oller del Mas, de la DO Pla de Bages; Celler Cérvoles, de la DO Costers del Segre; Finca Viladellops, de la DO Penedès; Josep Foraster, de la DO Conca de Barberà; De Muller, de la DO Tarragona; Ferrer Bobet, de la DOQ Priorat; Celler Vall Llach, de la DOQ Priorat; Vinyes Domènech, de la DO Montsant; Sant Josep Vins, de la DO Catalunya; Celler Xavier Clua, de la DO Terra Alta; Vallformosa de la DO Cava; Caves Giró Ribot de la DO Cava, i els vermuts Padró & Co i Vermut Miró.

Nou comentari