Vadegust
L’IRTA activa una enquesta per saber com s’utilitza l’oli als restaurants

La cuina experimental d’olis de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) està pensada per apropar el sector productor d’olis Premium amb el potent sector d’hoteleria, restauració i càtering (HORECA) de Catalunya. No es tracta de  desenvolupar aplicacions ni tecnologia, sinó de verificar el comportament dels olis catalans front les tècniques que utilitzen, en cada moment, els professionals de cuina.

També busquen facilitar als xefs tota la informació que puguin necessitar en relació als olis d’alta qualitat. Per entendre millar la relació actual entre el sector HORECA i el sector productor d’olis cattalà, l’IRTA ha preparat dues enquestes: una adreçada a professionals de cuina i una altra per a professionals de sala.

Diverses ampolles d'oli | Pixabay
Diverses ampolles d’oli | Pixabay

– L’enquesta sobre cuina professional ha d’ajudar a entendre millor com s’utilitzen actualment els olis dins del món HORECA. L’enquesta va adreçada als diferents grups professionals del sector (gestors de compres, càterings, auxiliars de cuina, xefs executius, propietaris, etc.)

Fes clic aquí per respondre l’enquesta sobre cuina professional.

– Tanmateix, també volen entendre la utilització d’olis a les sales dels restaurants de Catalunya i per això, hem elaborat una enquesta diferent, adreçada a tot el personal que treballa a la sala de qualsevol restaurant (mâitre, cambrer, sommelier, etc.)

Fes clic aquí per respondre l’enquesta sobre utilització de l’oli d’oliva a la sala.

No hi ha respostes errònies, sinó que totes les opinions ajudaran a conèixer millor un sector tan complex i divers com aquest. Per tant, us animem a contestar l’enquesta i fer la màxima difusió possible!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa