Vadegust
Dues medalles d’or a l’oli d’oliva verge extra Casa Juncal collita primerenca

L’Oli d’Oliva Verge Extra Casa Juncal collita primerenca de Mercadona, que elabora el proveïdor Totaler Aceites Oro Bailén Galgón 99 SLU, ha obtingut dues medalles d’or per la qualitat del producte en dos certàmens diferents, tots dos de reconegut prestigi internacional, com són el New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) i el London International Olive Oil Competitions (London IOOC).

D’una banda, el panel de jutges del NYIOOC, un equip d’experts que segueixen un protocol tècnic rigorós per analitzar cada oli en funció de les seves característiques i qualitats sensorials, ha destacat de Casa Juncal que “és un picual excepcional amb una aroma intensa d’oliva verda i herba acabada de tallar. Té aromes herbàcies i afruitades de gran complexitat de tomàquet de vinya, carxofa, blat verd i ametlla. En boca, aquest oli sorprèn amb un gust inicial delicat i dolç, un postgust d’ametlles i acaba amb una picantor agradable i equilibrada. Destaca pel seu sabor persistent i harmoniós.”

D’altra banda, el London IOOC ha assenyalat que aquest producte “integra les diferents fases de producció per assegurar una traçabilitat total des de la formació del fruit a l’arbre fins a l’envasament i la comercialització del producte final, de manera que s’aconsegueix un oli excel·lent”.

Aquest oli prové d’oliverars de la varietat picual en regadiu, situats a la falda del parc natural de la Serra d’Andújar (Jaén). S’elabora amb les olives recollides entre finals d’octubre i la primera quinzena de novembre, estat de maduració en què aquest fruit té el punt òptim per aconseguir unes sensacions olfactives i gustatives més fresques, oloroses, verdes i harmonioses, alhora que els seus components més saludables es troben en els valors més alts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa