Vadegust
SORTEIG | Guanya un tallador en espiral 3 Talls Spiro amb Vadegust i ‘Cuinetes Shop’

El perfil d’Instagram de Vadegust i el Facebook de Vadegust estrenen un nou concurs! Es tracta d’un sorteig de tres unitats del tallador en espiral 3 Talls Spiro, amb ‘Cuinetes Shop’. Molts talladors en espiral poden ser complicats d’usar i sovint creen grans quantitats de fideus. No obstant això, Spiro facilita la tasca de tallar en espiral amb el seu disseny compacte i intel·ligent. La fulla de tall en espiral s’ofereix en dos estils: tall gruixut i fi, per a obtenir diferents gruixos de fideu, a més de comptar amb una pràctica fulla per ratllar.

Compta amb una tapa d’agarri suau, per a girar-la fàcilment, i dos braços de guiat que ajuden a mantenir els aliments rectes mentre fa girar l’utensili. I el més important, compta amb una base transparent que recull els aliments a mesura que els talla, mantenint tot ben contingut i els fogons més nets.

És un sorteig multixarxa (Instagram i Facebook), de manera que si participes als dos perfils tens més possibilitats de guanyar. Tens temps fins dilluns 29 de novembre a les 12 hores del migdia.

Com participar-hi

Pots participar al sorteig des d’Instagram:

O des de Facebook:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa