Vadegust
Ja hi ha guanyadora del lot de Can Robert amb 2 formatges, 2 llets i 10 iogurts

Ja hi ha guanyadora del sorteig que han dut a terme Vadegust i Can Robert: un lot amb 2 formatges, 2 llets i 10 iogurts. L’afortunada ha estat Sonia Florido Jimenez, que va participar a través d’Instagram (@soniafj1982).

Es tractava d’un sorteig multixarxa, de manera que es podia participar tant a Instagram com a Facebook i així tenir el doble de possibilitats de guanyar el lot. Hi havia temps de participar-hi fins el 19 d’abril a les 12h.

Can Robert

Can Robert és una petita empresa familiar ubicada a Gavà (Baix Llobregat) on es produeixen, de forma 100% artesanal, iogurts, llet i formatges ecològics. L’empresa és de producció local, catalana i de proximitat; és a dir, el totalment km0 en làctics de qualitat.

Petit producte, gran qualitat

En Michaël Robert és el gerent de l’empresa familiar Robert i Fills, i fou el promotor de Can Robert. En Michaël és un gran mestre formatger. Va néixer a França i  fa més de 30 anys que es va establir a Catalunya; és un enamorat de la seva gent i del paisatge. La seva passió pels formatges l’ha portat a crear aquesta petita fàbrica artesanal urbana on elabora amb molta delicadesa els seus productes.

Tots els productes són ecològics i compten amb el certificat del CCPAE. Per a la seva elaboració Can Robert adquireix la matèria prima i la resta de materials a empreses de proximitat. El iogurt, la llet i el formatge són 100% naturals, i per tant, no utilitzen conservants, ni colorants, ni additius en el procés de fabricació.
Transformen la llet de vaca ecològica elaborant els seus iogurts, la seva llet i el seu formatge estrella: el “petit floquet”. 

Sostenibilitat i reciclatge 

Alhora, a Can Robert estan implicats en el canvi climàtic, l’ecologia i la sostenibilitat. Aposten pel benestar dels animals. No utilitzen químics ni pesticides en l’alimentació de les vaques.

A més, l’envàs del iogurt és de cartró de pura cel·lulosa envoltat amb parafina, la tapa és de polietilè de baixa densitat. Les ampolles de llet són de vidre i retornables. El tap de les ampolles de llet no conté bisfenol A.

Al ser productes naturals, sense conservants, colorants, ni additius, és important que no es trenqui la cadena del fred per a la seva bona conservació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa