Vadegust
SORTEIG | Guanya un dinar o sopar per a dos a l’Hotel Balneari Vichy Catalan
agraph -->

El perfil d’Instagram de Vadegust i el Facebook de Vadegust estrenen un nou concurs per gaudir d’una experiència inoblidable. Es tracta d’un sorteig d’un dinar o sopar per a dues persones a l’Hotel Balneari Vichy Catalan, situat a Caldes de Malavella. És un sorteig multixarxa (Instagram i Facebook), de manera que si participeu als dos perfils teniu més possibilitats de guanyar. Tens temps fins divendres 23 de juliol a les 12 hores.

L’Hotel Balneari Vichy Catalan no ha interromput la seva activitat ni un sol dia, des de que al juny de l’any passat va obrir les seves portes després de superar els protocols de seguretat contra la Covid-19, auditats pel prestigiós Laboratori Dr. Oliver-Rodés. Un any després i amb el Manuel Rey acabat d’incorporar a l’equip humà de l’allotjament turístic com a Director, són moltes les novetats i millores que s’han dut a terme, pensant en el benestar dels clients.

D’una banda, s’ha dissenyat una nova proposta gastronómica en la que el producte fresc i de proximitat és el principal protagonista per a poder gaudir al màxim del sabor més genuí. Quant a les carns rostides, es marinen previament amb aigua termal Vichy Catalan i posteriorment es couen a baixa temperatura. Aquest procés permeteix que el guisats adquireixin una textura molt més melosa, a més de conservar totes les seves propietats i nutrients. Aquest és només un exemple de la qualitat culinària del Restaurant Delicius de l’Hotel Balneari Vichy Catalan, que a més disposa de propostes concretes pels clients que pateixen alguna intolerancia alimentaria i dietes especials.

Un dels plats de l’Hotel Balneari Vichy Catalan | Cedida

D’altra banda, la profunda actualització realitzada al centre termal redundarà també en el confort i la seguretat dels clients, ja que s’han millorat les instal.lacions del bany turc i el tractament pediluvi i s’ha ubicat una nova piscina de contrastos d’aigua freda. A l’exterior, els hostes també trobaran un gran valor afegit i es que a més d’haver millorat el paviment de la zona d’aparcament, a partir d’ara disposaran de zona de recàrrega per a vehicles elèctrics. De fet, en línia amb el desenvolupament de pràctiques sostenibles dutes a terme per tota la corporació, l’Hotel Balneari Vichy Catalan ha estat identificat com a punt de recàrrega autoritzat pels usuaris de l’aplicació Electromaps.

Els més de 20.000 metres de jardins i la piscina exterior continúen sent l’escenari perfecte durant l’època estiuenca, tant per a refrescar-se fent un bon bany, com per a ubicar activitats esportives, esdeveniments musicals i tot tipus de celebracions, respetant sempre la distància de seguretat.

Una de les picines termals de l’Hotel Balneari Vichy Catalan | Cedida

Com participar-hi

Pots participar al sorteig des d’Instagram:

O des de Facebook:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa