Vadegust
Guanya un llibre sobre les formatgeries artesanes de Catalunya i un vi de la Terra Alta

Vadegust i Vadevi sortegen el llibre ‘Formatgeries artesanes de Catalunya’, de Ramon Roset, i el vi Divuit Graus 2019, del celler Josep Vicens. Es tracta d’un sorteig a l’Instagram dels dos diaris, de manera que pots participar-hi en tots dos i així tenir el doble de possibilitats de guanyar el lot. Hi haurà un guanyador o guanyadora a cada Instagram, que obtindrà el llibre i el vi mencionats.

Com participar-hi?

1. SEGUIR els perfils @Vadegust i @vadevi.cat.
2. Fer M’AGRADA al post del sorteig.
3. MENCIONAR en un comentari a tres usuaris.

Tens temps de participar-hi fins al DILLUNS 7 DE JUNY a les 12h.

El guanyador o guanyadora serà escollit mitjançant un sorteig fet amb Easypromos, i es farà públic el mateix dilluns 7 de juny a l’Instagram de Vadegust i de Vadevi.

Formatgeries artesanes de Catalunya

En el llibre que es sorteja es fa un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s’elaboren actualment a Catalunya amb l’ànim d’apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra. A banda del producte làctic, es destaca la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l’àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatges.

Les formatgeries estan organitzades de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visites. De cada formatgeria hi ha una fitxa amb les seves dades més significatives, una nota de tast del seu formatge més emblemàtic i un suggeriment de maridatge. El llibre convida a endinsar-se en el sector formatger català i a consumir el formatge de la nostra terra, un producte deliciós que no té res a envejar als que s’elaboren als països veïns. 

Ramon Roset amb el llibre 'Formatgeries artesanes de Catalunya'
Ramon Roset amb el llibre ‘Formatgeries artesanes de Catalunya’

Divuit Graus 2019

El vi que se sorteja és el Divuit Graus 2019, del celler Josep Vicens. Es tracta d’un vi de la DO Terra Alta, elaborat 100% amb garnatxa blanca. És un vi molt expressiu, amb notes de pinya, pera madura, pebre blanc i records d’anís. Fines notes de canyella i vainilla, que aporten tocs subtils de la criança. En obrir-se apareixen records de maracujà i rosa blanca.

En boca és suau i amb una gran cremositat. També tocs especiats que donen una sensació complexa però amable. Saboroses notes de pera i pinya, potenciades per la salinitat del vi i la seva bona acidesa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa