Vadegust
Racons gurmet de Barcelona: El Racó dels Canelons

Situat al número 275 del Passeig de Fabra i Puig, al barri barceloní de Vilapicina i la Torre Llobeta, el Racó dels Canelons és un negoci familiar amb més de quaranta anys de trajectòria en el món de l’hostaleria. Al llarg del temps s’ha consolidat com una autèntica referència tant per als veïns del barri com per als visitants que cerquen una cuina artesana, saborosa i feta amb ofici. La seva proposta es basa en l’elaboració curosa de plats que respecten la tradició gastronòmica, utilitzant ingredients frescos i de proximitat, i defugint conservants i processos industrials. A aquesta presència a Barcelona s’hi sumen també les botigues de Sabadell i Terrassa, que han contribuït a estendre el prestigi de la casa més enllà de la capital catalana.

La seva especialitat són, naturalment, els canelons, amb un assortiment molt variat que va des dels tradicionals canelons de rostit perfectament gratinats fins a versions més modernes com els de bacallà amb panses i pinyons, sense oblidar algunes opcions veganes com els de verdures o els de bolets.

Cuixes de pollastre amb cítrics | Facebook El Racó dels Canelons

Però la seva carta va molt més enllà: des de croquetes amb textura cremosa fins a guisats tradicionals i postres casolanes, cada plat està pensat per transmetre la calidesa de la cuina de casa, amb ingredients frescos, de proximitat i sense additius ni conservants. És aquesta aposta per la qualitat i l’autenticitat la que ha fet que El Racó dels Canelons sigui un lloc de visita obligada per als amants de la bona cuina catalana. També ofereixen servei de menjar per emportar i a domicili, que permet gaudir d’aquests plats artesans sense sortir de casa.

El seu horari d’atenció al públic és de dimarts a diumenge de 9:30h a 15:30h. Tots els festius obren amb el mateix horari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa