Vadegust
El millor formatge de búfala del món es fa al Moianès

Formatges Montbrú ha estat reconegut als World Cheese Awards, celebrats enguany a Berna (Suïssa), amb el premi al Millor Formatge de Búfala de Pell Florida del Món. El guardó, un prestigiós Super Gold, situa novament la formatgeria del Moianès al capdamunt del panorama formatger internacional.

Aquest reconeixement confirma l’excel·lència del seu formatge de búfala, elaborat amb llet de proximitat i processos artesanals que posen en valor el territori. El jurat internacional, format per experts de més de trenta països, i que han tastat més de 5000 formatges de 40 països diferents, ha destacat l’aroma, la textura i el caràcter únic d’aquest Sarró de Búfala.

Montbrú reafirma així la seva trajectòria de premiats: l’any 2019, el seu Sarró de cabra ja va ser distingit com el Millor Formatge de Cabra de Pell Florida del Món, també amb un Super Gold, consolidant la marca com una referència en l’elaboració de formatges singulars, d’altíssima qualitat i reivindica, una vegada més, el potencial formatger del Moianès.

El Sarró de Búfala de Formatges Montbrú

“Aquest guardó és una gran satisfacció i un aval al nostre compromís innegociable amb la qualitat i la cura artesana. Però va més enllà: és la prova que Catalunya és terra de grans formatges. Ens enorgulleix contribuir a fer créixer la cultura formatgera catalana i a projectar el formatge del nostre país al nivell d’excel·lència que mereix”, subratlla Oriol Antúnez, mestre formatger de Montbrú.

Sobre Formatges Montbrú

Des de Moià, al cor del Moianès, Formatges Montbrú elabora formatges artesans de cabra, búfala, ovella i vaca amb respecte pel territori, el benestar animal i la tradició formatgera catalana. Amb nombrosos reconeixements en concursos internacionals, continua innovant per oferir productes d’alta qualitat que reflecteixen la singularitat del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa