Vadegust
Arriba la 16a edició del ‘Subirat’s Tasta’l’!
agraph -->

Torna ‘Subirats Tasta’l’, la Mostra de Vins, Caves, Productes de la Terra i Gastronomia. Aquesta és una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels cellers de Subirats, promocionar la gastronomia del municipi i posar en valor els productes del territori i el nostre patrimoni. Es tracta d’na fira consolidada on els assistents hi trobaran espais per als amants del vi i el cava, propostes gastronòmiques, degustacions elaborades amb productes de proximitat i diferents activitats que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

La Mostra se celebrarà el diumenge 28 de novembre de 10 a 15 hores, al Carrer Ponent i plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. 8 tiquets de degustació tindran un preu de 6 euros i la copa valdrà 3 euros. Els tiquets són bescanviables per vi, cava o degustació gastronòmica. Cada expositor decidirà el nombre de tiquets a bescanviar en funció del producte. A més, l’organització avisa que només se serviran degustacions amb la copa del Subirats Tasta’l (fes clic aquí per comprar online els tiquets de degustació).

Què es pot trobar a la Mostra?

A la Mostra s’hi podrà trobar una degustació gastronòmica a càrrec dels restauradors i elaboradors de Subirats, dels restauradors, vins i caves del municipi convidat d’enguany, Castellet i la Gornal i amb la participació especial del Consell Regulador IGP Gall del Penedès amb degustacions elaborades per restaurants del municipi com acció promocional del producte.

També hi haurà un mercat i exposició de productes de la terra, artesania i art de Subirats a càrrec dels productors, artesans, artistes i entitats participants. Com a novetat hi ha l’Emporta’t Subirats a casa!, que consisteix en la venda de la cistella de Subirats amb productes de proximitat del municipi.

Alhora, es faran activitats i tallers infantils, com Jocs gegants amb monitoratge guiat, Tirolina a càrrec de l’escola de Natura Cuabarrada del Parc Natural del Foix, el taller infantil pintura i vi a càrrec de tinta i vi de Marta Araño i la visita guiada a la vinya de l’escola a càrrec dels infants de l’escola Sant Jordi de Sant Pau.

Per a més informació (com activitats complementàries, com arribar-hi, quins expositors participen o les degustacions gastronòmiques que es podran tastar), fes clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa