Restaurants

Interior del restaurant Meraki | @meraki17restaurant

Meraki, cuina d’amistat i producte al cor del mercat de Mataró

Comparteix
El seu nom -una paraula grega que significa “fer alguna cosa amb l’ànima”- és tota una declaració d'intencions d’aquest restaurant de cuina gastronòmica de la ciutat maresmenca
Entrada al menjador del restaurant Malparit | Malparis

Malparit: quan la cuina catalana es vesteix de provocació i qualitat

Comparteix
Tradició, brasa i atreviment en un restaurant que no deixa ningú indiferent
La pizza Punt Cat | Instagram @terrassacanlluis

La Terrassa Can Lluís, forn de llenya i masses de debò 

Comparteix
Un local que aposta per la senzillesa i la qualitat, portant la massa napolitana tant a combinacions clàssiques com a creacions inspirades en la cuina catalana
Ignasi Perez i Alba Costa a la sala de l'Intrèpid | Cedida

Intrèpid, la nova aposta gastronòmica de Sabadell

Comparteix
Després d’un periple internacional i de l’empenta de la família Costa, el restaurant del carrer Sant Quirze s’ha consolidat en només un any i tres mesos com una de les noves referències gastronòmiques del Vallès Occidental
Pop a la gallega del restaurant Eume | Facebook Eume d'arrels senzilles

Eume, un bocí de Galícia al cor de Mataró

Comparteix
Eume és un tros de Galícia arrelat a Mataró, on la senzillesa i la qualitat del producte marquen cada plat | Una cuina honesta que uneix mar i terra
Tagliatelle alla bolognese | Facebook Le Cucine Mandarosso

Le Cucine Mandorosso, on hi ha la bona confitura 

Comparteix
Un racó amagat a Ciutat Vella on la cobertura desapareix i només queda la màgia d’una cuina italiana autèntica, feta amb amor i producte de veritat
Entrada del restaurant Canaules | Facebook Canaules cafè restaurant

Canaules, un restaurant amb memòria i ple d’art

Comparteix
Es tracta d’un establiment ubicat a l’antiga fàbrica de pasta Cal Fideuer, al centre de Ripoll, que combina cuina tradicional amb exposicions artístiques i memòria històrica
Interior del restaurant Rauxa | Cedida

Rauxa: el caràcter sabadellenc fet cuina

Comparteix
Un restaurant sabadellenc que combina cuina amb caràcter i servei jove amb ganes de sorprendre
El restaurant Jugoria | Facebook Jugoria

Jugoria, una història suculenta de cuina andina feta a foc lent 

Comparteix
Aquest restaurant de l’Eixample ofereix una immersió a la cuina andina, que cuida el producte i es preocupa de transmetre el llegat gastronòmic familiar
Pollastre amb patates i cervesa | Alast

Alast, el pollastre que enamora des del cor de Mataró

Comparteix
Es tracta d’un restaurant que reivindica el paper del pollastre a la gastronomia catalana i eleva aquesta carn menys valorada a tapes exquisides