Plats
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Plats
Plats
Els 5 plats del Gironès que has de conèixer
Júlia Gamissans
Des de Vadegust fem un recorregut per cinc plats imprescindibles del territori que, si encara no has tastat, t’estan esperant: autèntiques insígnies de la identitat gastronòmica gironina
La freixura: un mos excel·lent quan està ben preparat
Vicent Marqués
A Mallorca és on es conserva més viva la tradició de menjar-ne
El bacallà fregit, un mos de primera que es fa arreu dels Països Catalans
Vicent Marqués
Abans era la manera més habitual de presentar el bacallà: fregit i acompanyat amb alguna mena de verdura
La grana de capellà, unes postres molt antigues i universals
Vicent Marqués
La fruita seca com a postres ja no sovinteja tant com abans, però tampoc podem dir que hagi desaparegut
El senglar estofat, un plat dels que fan festa
Vicent Marqués
És la manera més habitual de preparar aquest animal a Catalunya i el País Valencià, perquè a les Illes no n’hi ha
Els 5 plats del Solsonès que has de conèixer
Júlia Gamissans
Des de Vadegust fem un recorregut a la cuina tradicional del Solsonès per conèixer els plats representatius del territori
Els rovellons a la llosa: un mos de primera, una llepolia ancestral
Vicent Marqués
És el bolet més apreciat dels Països Catalans, el més buscat per tothom
Els 5 plats que has de conèixer de les Terres de l’Ebre
Júlia Gamissans
Les Terres de l’Ebre són un territori on la cuina és memòria, identitat i paisatge
Les crestes, unes panades típiques de la Figuera
Vicent Marqués
El farciment és un sofregit de carns diverses, a més de ceba i tomàquet, i tot plegat és una menja molt recomanable
Mel i mantega, un plat menorquí per honorar els morts
Vicent Marqués
A Menorca la mantega és una herència de la dominació anglesa i és un greix molt habitual en la cuina
Veure més