Plats

Cassola del tros | turismegarrigues.com

La cassola del tros, el menjar dels pagesos al tros

Comparteix
És típica del Segrià i les comarques pròximes, i és bàsicament una cassola de carn i verdures que pot tenir moltes variants
Una torrada amb formatge i raïm

Sabors de verema: 5 plats on el raïm és el protagonista

Comparteix
Des de Vadegust fem una proposta de 5 plats on el raïm és el protagonista i que encara connecten amb aquesta temporada on la verema ha marcat el ritme de molts masos
Un bisbalenc | Pastisseria Baixas

El bisbalenc, el dolç empordanès que ha conquerit Catalunya 

Comparteix
Unes postres que porten segell català i que representen l’essència de la pastisseria catalana arreu del món
Cananes amb ceba de La Platjeta | laplatjeta.net

Els cinc plats del Penedès que has de conèixer 

Comparteix
A Vadegust fem un recull de cinc plats que mostren com el Penedès ha sabut conservar el llegat de les seves terres i del seu mar
Croquetes de peix | Freepik

Les croquetes de peix, un tast d’història i territori

Comparteix
Són pròpies de les comarques costaneres dels Països Catalans i a tot arreu es preparen de manera semblant
Daus cruixents de formatge | Freepik

Receptes amb formatges catalans: daus cruixents de formatge El Ferrer

Comparteix
És un aperitiu que juga amb la intensitat i l’aroma del formatge de pasta cuita
Sardines amb pa | Pxhere

Les arengades amb raïm, un plat que es menja durant la verema

Comparteix
El plat (o el costum) és típic de Catalunya i el País Valencià, i avui els veremadors s’ho mengen, si poden, asseguts a taula, a l’ombra
Peix blanc sobre mongetes blanques i espinacs, un maridatge humil però saborós entre llegums i peix

Combinacions creatives de llegums i peix blau: un duet mediterrani amb futur

Comparteix
De la tradició a la innovació: un duet mediterrani que torna amb força
Carpaccio de tomàquet amb formatge | Freepik

Receptes amb formatges catalans: carpaccio de tomàquet amb crema de formatge Cabraflor

Comparteix
És un plat lleuger i refinat, ideal per obrir un àpat amb un punt d’elegància
Un arròs | Freepik

L’arròs de cap de nero, un plat de l’Empordà

Comparteix
No resulta fàcil de trobar per la raó que, de neros, no n’hi ha cada dia