Plats
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Plats
Plats
La cassola del tros, el menjar dels pagesos al tros
Vicent Marqués
És típica del Segrià i les comarques pròximes, i és bàsicament una cassola de carn i verdures que pot tenir moltes variants
Sabors de verema: 5 plats on el raïm és el protagonista
Júlia Gamissans
Des de Vadegust fem una proposta de 5 plats on el raïm és el protagonista i que encara connecten amb aquesta temporada on la verema ha marcat el ritme de molts masos
El bisbalenc, el dolç empordanès que ha conquerit Catalunya
Júlia Gamissans
Unes postres que porten segell català i que representen l’essència de la pastisseria catalana arreu del món
Els cinc plats del Penedès que has de conèixer
Júlia Gamissans
A Vadegust fem un recull de cinc plats que mostren com el Penedès ha sabut conservar el llegat de les seves terres i del seu mar
Les croquetes de peix, un tast d’història i territori
Vicent Marqués
Són pròpies de les comarques costaneres dels Països Catalans i a tot arreu es preparen de manera semblant
Receptes amb formatges catalans: daus cruixents de formatge El Ferrer
Ramon Roset
És un aperitiu que juga amb la intensitat i l’aroma del formatge de pasta cuita
Les arengades amb raïm, un plat que es menja durant la verema
Vicent Marqués
El plat (o el costum) és típic de Catalunya i el País Valencià, i avui els veremadors s’ho mengen, si poden, asseguts a taula, a l’ombra
Combinacions creatives de llegums i peix blau: un duet mediterrani amb futur
Albert Amigó
De la tradició a la innovació: un duet mediterrani que torna amb força
Receptes amb formatges catalans: carpaccio de tomàquet amb crema de formatge Cabraflor
Ramon Roset
És un plat lleuger i refinat, ideal per obrir un àpat amb un punt d’elegància
L’arròs de cap de nero, un plat de l’Empordà
Vicent Marqués
No resulta fàcil de trobar per la raó que, de neros, no n’hi ha cada dia
Veure més