Opinió

Ramon Roset

Per quan torrons d’escudella amb carn d’olla?

"El torró és un dels productes que ha patit més els deliris creatius i la necessitat d’innovació d’algunes marques"
Ramon Roset

Amanida russa: la incapacitat d’interpretar una recepta senzilla

"Sota l’aparença de ser una recepta senzilla de preparar, és molt difícil trobar-ne una que estigui ben cuinada"
Jaume Fàbrega | Cedida

Les dues Catalunyes de l’esmorzar: de forquilla vs brunch

"Un esmorzar de forquilla del país i real no pot costar més de quinze euros"
Ramon Roset

Tant costa d’entendre que la salsa carbonara no porta nata?

"El nom d’un plat en la carta d’un restaurant és un contracte formal entre el restaurant i el client"
Ramon Roset

És el ‘single’ un client incòmode per a l’alta restauració?

"Trobant-vos en la condició de single, aniríeu a sopar sols a un restaurant gastronòmic?"
Ramon Roset

2021, l’any del regnat dels formatges blaus

"Són uns formatges que sorprenen a tothom qui els tasta pel seu conjunt organolèptic"
Ramon Roset

A favor de la Thermomix

"Si us acostumeu a fer servir la Thermomix, i en sabeu treure una mica de rendiment, serà una inversió que us resultarà profitosa"
Ramon Roset

Restaurants ‘kids free’ (o lliures d’infants): sí o no?

"Els restaurants 'kids free' no caldria que existissin si hi haguessin pares, o avis o tiets que tinguessin una mica de seny"
Ramon Roset

El forner que ven pa a 3.700 euros/kg

"Juan Manuel Moreno un bon dia va decidir que ell fabricaria el pa més car del món"
Ramon Roset

Poden ser les verdures protagonistes de l’alta cuina?

"Per més que les verdures siguin les millors i estiguin cuinades de manera extraordinària per cuiners multiestrellats, poden ser les protagonistes absolutes d’un àpat de plaer?"