Opinió

Ramon Roset

Per a qui dubti: la samfaina no és una salsa

Comparteix
"La samfaina és un plat amb identitat pròpia, que no es pot classificar com una salsa"
Ramon Roset

T’enyorarem, Espai Sucre!

Comparteix
"Barcelona perd un centre formatiu de primer nivell i queda orfe d’un projecte que ha contribuït al seu lideratge gastronòmic"
Ramon Roset

Salsa carbonara: la cosa no millora

Comparteix
"Encara són molts, massa, els restaurants que fan una suposada salsa carbonara afegint-hi nata"
Ramon Roset

La cuina de les brases, un repte pendent

Comparteix
"Cuinar a les brases aparenta ser molt senzill però fer-ho bé és molt complicat"
Ramon Roset

Passeig de Gourmets, una iniciativa a imitar

Comparteix
"És un model que hauria de ser font d’inspiració per altres carrers de la ciutat que també aglutinen una bona oferta de restauració"
Ramon Roset

Innovació sense sentit, on són els límits?

Comparteix
"Innovació en els plats, sí, però sempre que sigui coherent i no traeixi l’essència de la recepta o del plat"
Jaume Fàbrega

La medicalització de la cuina i la dieta mediterrània

Comparteix
"Els bocamolls que medicalitzen la cuina tradicional s'ho haurien de fer mirar"
Ramon Roset

Els joves enalteixen la truita de patates

Comparteix
"Pels joves, la truita de patates passa per davant de la paella, com a plat més representatiu de la gastronomia espanyola"
Ramon Roset

Esmorzars de forquilla, plaer matiner!

Comparteix
"Gaudim mentre puguem d’aquests autèntics temples del plaer, perquè quan no hi siguin els trobarem a faltar"
Ramon Roset

El menjar de carrer, una assignatura pendent

Comparteix
"És una llàstima que el menjar de carrer no s’hagi pogut desenvolupar, almenys fins ara"