Opinió
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Opinió
Opinió
Per a qui dubti: la samfaina no és una salsa
Ramon Roset
"La samfaina és un plat amb identitat pròpia, que no es pot classificar com una salsa"
T’enyorarem, Espai Sucre!
Ramon Roset
"Barcelona perd un centre formatiu de primer nivell i queda orfe d’un projecte que ha contribuït al seu lideratge gastronòmic"
Salsa carbonara: la cosa no millora
Ramon Roset
"Encara són molts, massa, els restaurants que fan una suposada salsa carbonara afegint-hi nata"
La cuina de les brases, un repte pendent
Ramon Roset
"Cuinar a les brases aparenta ser molt senzill però fer-ho bé és molt complicat"
Passeig de Gourmets, una iniciativa a imitar
Ramon Roset
"És un model que hauria de ser font d’inspiració per altres carrers de la ciutat que també aglutinen una bona oferta de restauració"
Innovació sense sentit, on són els límits?
Ramon Roset
"Innovació en els plats, sí, però sempre que sigui coherent i no traeixi l’essència de la recepta o del plat"
La medicalització de la cuina i la dieta mediterrània
Jaume Fàbrega
"Els bocamolls que medicalitzen la cuina tradicional s'ho haurien de fer mirar"
Els joves enalteixen la truita de patates
Ramon Roset
"Pels joves, la truita de patates passa per davant de la paella, com a plat més representatiu de la gastronomia espanyola"
Esmorzars de forquilla, plaer matiner!
Ramon Roset
"Gaudim mentre puguem d’aquests autèntics temples del plaer, perquè quan no hi siguin els trobarem a faltar"
El menjar de carrer, una assignatura pendent
Ramon Roset
"És una llàstima que el menjar de carrer no s’hagi pogut desenvolupar, almenys fins ara"
Veure més