Entrevistes

Pep Escudero és l'autor del llibre Els secrets de la ratafia: ingredients, elaboració i ratafies | E.V

Pep Escudero: “La ratafia catalana és qualitat i tipicitat, l’hem de valorar més!”

Comparteix
L'Enginyer agrònom i Màster en Viticultura i Enologia publica un llibre sobre la ratafia en el que explica el seu origen, analitza les marques que es fan a Catalunya i proposa receptes per fer-la a casa
:  - Mobile
Ramon Parellada | Foto: SomGranollers

Ramon Parellada: “La picada és l’alquímia de la cuina”

Comparteix
El propietari del conegut restaurant barceloní Senyor Parellada ens parla sobre el seu llibre 'Picades. El secret de la cuina catalana'
:  - Mobile
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, en una imatge d'arxiu | Jordi Play

Teresa Jordà: “A Catalunya existeixen petits productors que fan meravelles”

Comparteix
"En dos mesos molta gent ha vist que el sector agroalimentari és una estructura d’Estat", assegura en aquesta entrevista la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
:  - Mobile
Jaume Junyent rebent el premi al Millor Xuixo del Món | Cedida

Jaume Punyent: "A la gent li ha agafat la febre del xuixo"

Comparteix
Parlem amb el pastisser que ha guanyat el premi al millor xuixo del món. I el fa a Santa Perpètua de Mogoda!
:  - Mobile

"Venent carxofes i coliflors no hauria pogut sobreviure a la Boqueria"

Comparteix
Eduard Soley regenta la parada més antiga del mercat de la Boqueria, que enguany compleix 180 anys
:  - Mobile
Sobrassada mallorquina | CAIB

Andreu Palou: "La sobrassada de Mallorca és un producte selecte, exquisit i únic"

Comparteix
El nou president del Consell Regulador de l'IGP Sobrassada de Mallorca considera que la sobrassada no ha de patir la reducció del consum de carn que es preconitza
:  - Mobile