Parlem amb la filla de l’inventor de la coca de Llavaneres sobre aquest dolç que s’ha convertit en la insígnia del poble i de la comarca costanera del Maresme
Entrevistem el cuiner, pagès i escriptor que s’ha fet popular per reivindicar la cuina de temporada, rescatar receptes perdudes i recuperar llavors antigues
Parlem amb la mediàtica cuinera i escriptora vallesana que està revolucionant la cuina catalana a través de la reivindicació dels valors de la proximitat, la sostenibilitat i la tradició
L'escriptor i periodista descriu en aquesta entrevista les emocions que li han despertat els plats de l'històric restaurant el Motel per l'elaboració del seu darrer llibre 'Motel Empordà, elogi de l'amor estable'
És doctora en Antropologia per la Universitat d’Oxford i i ha investigat els lligams entre la identitat nacional i la gastronomia catalana en el llibre 'Nourishing the Nation: Food as National Identity in Catalonia'
ENTREVISTA al propietari del restaurant Ca La Nuri, que celebra els trenta anys de l'establiment, nascut a l'antic bar que els seus pares regentaven des del 1975
Parlem amb la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya després que s'hagi anunciat que Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia el 2025