Aperitius
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Aperitius
Aperitius
Aperitius de somni: canapè tebi de bacallà confitat amb crema d’alls negres
Ramon Roset
En aquest aperitiu, el bacallà es converteix en el fil conductor d’un joc de textures i aromes
Aperitius de somni: ostra sobre gelatina marina amb poma verda i perles de sèsam
Ramon Roset
Un aperitiu molt fresc i amb una combinació de sabors que farà gaudir de valent els més gurmets
Aperitius de somni: sardines marinades amb cítrics i cruixent d’ametlles
Ramon Roset
És una mossegada que celebra el mar i l’estiu en qualsevol època de l’any
Aperitius de somni: tonyina marinada amb alvocat, vinagreta de cítrics i sèsam
Ramon Roset
És un aperitiu elegant que ofereix un joc de textures i sabors molt atractiu
Aperitius de somni: caneló cruixent de bolets, castanyes i foie
Ramon Roset
Aquest aperitiu combina els sabors més emblemàtics de la tardor amb una presentació lleugera i elegant
Els cinc productes imprescindibles per a un aperitiu perfecte
Júlia Gamissans
Des de Vadegust fem una proposta de cinc productes per acompanyar un dels moments més esperats de desconnexió del cap de setmana
Aperitius de somni: cassoleta de moniato, botifarra negra i mel de romaní
Ramon Roset
Aquest aperitiu de tardor combina la dolçor terrosa del moniato amb la intensitat especiada de la botifarra negra i un toc final de mel que equilibra i arrodoneix el conjunt
Aperitius de somni: escamarlans amb crema tèbia de castanyes i oli d’herbes
Ramon Roset
En aquest aperitiu de tardor, els escamarlans esdevenen els protagonistes d’un mos delicat i profundament aromàtic
Aperitius de somni: tàrtar de moniato rostit amb formatge fresc i herbes
Ramon Roset
Amb el seu punt dolç i la seva textura melosa quan es cou, aquest tubercle permet crear plats sorprenents i refinats
Aperitius de somni: crema suau de carabassa amb gingebre i pipes torrades
Ramon Roset
La tardor porta amb ella la dolçor natural de la carabassa, un ingredient que es converteix en protagonista d’una infinitat de plats
Veure més