Al dia
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Al dia
Al dia
El truc de Jordi Roca perquè el pollastre rostit quedi ben sucós
Nerea Rodríguez
Un mètode senzill del xef català per aconseguir pell cruixent i carn tendra
La pastisseria Turull (Terrassa) elabora el Millor Torró Artesà de Crema de l’Estat 2025
Nerea Rodríguez del Cuerpo
La Pastisseria Turull, amb més de 60 anys d’història, va ser fundada per Joan Turull, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona entre 1995 i 2014
El mètode més eficaç per rentar el bròquil, recomanat per nutricionistes
Nerea Rodríguez
Una tècnica senzilla que elimina brutícia, pesticides i petits insectes
El berenar estrella dels anys 80 que avui els nutricionistes evitarien
Nerea Rodríguez
Un clàssic dolç, barat i molt popular que ara es mira amb altres ulls
El millor truc per netejar maduixes i eliminar pesticides a casa
Nerea Rodríguez
Un estudi demostra que el bicarbonat és més eficaç que el vinagre
Com pelar bé els dos tipus de caqui: Hachiya i Fuyu
Nerea Rodríguez
Cada varietat té el seu propi truc per aprofitar-ne el sabor i la textura
Proteïna de cucs: la nova aposta científica per a postres i làctics
Nerea Rodríguez
La UOC demostra que el proteïnat d’insecte millora textura i sostenibilitat
L’oli d’oliva que recomana un nutricionista per cuinar de manera saludable
Nerea Rodríguez
Un format intel·ligent per controlar les quantitats sense renunciar al gust
On comprar el millor pa? L’OCU destaca els súpers més ben valorats
Nerea Rodríguez
Lidl lidera el rànquing, seguit d’Hipercor i El Corte Inglés, segons un estudi recent
Allò que menjaven els avis en temps de guerra i que ara triomfa als restaurants
Nerea Rodríguez
Els plats d’enginy i escassetat de la postguerra tornen avui com a tendència gastronòmica
Veure més