Al dia

Pollastre rostit | Freepik

El truc de Jordi Roca perquè el pollastre rostit quedi ben sucós

Comparteix
Un mètode senzill del xef català per aconseguir pell cruixent i carn tendra
El torró de la pastisseria Turull de Terrassa | Cedida

La pastisseria Turull (Terrassa) elabora el Millor Torró Artesà de Crema de l’Estat 2025

Comparteix
La Pastisseria Turull, amb més de 60 anys d’història, va ser fundada per Joan Turull, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona entre 1995 i 2014
Bròquil | Pixabay

El mètode més eficaç per rentar el bròquil, recomanat per nutricionistes

Comparteix
Una tècnica senzilla que elimina brutícia, pesticides i petits insectes
Berenar | Freepik

El berenar estrella dels anys 80 que avui els nutricionistes evitarien

Comparteix
Un clàssic dolç, barat i molt popular que ara es mira amb altres ulls
Maduixes | Pixabay

El millor truc per netejar maduixes i eliminar pesticides a casa

Comparteix
Un estudi demostra que el bicarbonat és més eficaç que el vinagre
Caquis | Pixabay

Com pelar bé els dos tipus de caqui: Hachiya i Fuyu

Comparteix
Cada varietat té el seu propi truc per aprofitar-ne el sabor i la textura
Trossos de brownie | Pixabay

Proteïna de cucs: la nova aposta científica per a postres i làctics

Comparteix
La UOC demostra que el proteïnat d’insecte millora textura i sostenibilitat
Oli d'oliva | Freepik

L’oli d’oliva que recomana un nutricionista per cuinar de manera saludable

Comparteix
Un format intel·ligent per controlar les quantitats sense renunciar al gust
Una persona agafant pa en un supermercat | Freepik

On comprar el millor pa? L’OCU destaca els súpers més ben valorats

Comparteix
Lidl lidera el rànquing, seguit d’Hipercor i El Corte Inglés, segons un estudi recent
Cèrcols de ceba | Freepik

Allò que menjaven els avis en temps de guerra i que ara triomfa als restaurants

Comparteix
Els plats d’enginy i escassetat de la postguerra tornen avui com a tendència gastronòmica