Al dia

Un plat amb arròs blanc | Pixabay

El truc de Ferran Adrià perquè l’arròs no s’enganxi

Comparteix
Una tècnica senzilla que assegura un arròs solt i perfecte
Diversos pans de pagès | Pixabay

Això és el que no has de fer amb el pa als restaurants

Comparteix
Consells d’una experta en protocol per menjar-lo correctament
Uns quants plàtans | Freepik

On guardar els plàtans perquè es conservin millor

Comparteix
El consell d’un fruiter per mantenir-los frescos més temps
Un tros de carn | Pixabay

Això és el que has de fer amb la carn en arribar a casa

Comparteix
Consells clau de carnisseria per conservar-la i evitar riscos
Pots de llegums | Freepik

Per què cal rentar els llegums en conserva abans de cuinar-los

Comparteix
Els experts recomanen esbandir-les per reduir el sodi i millorar el sabor
Fruita a la venda | ACN

El truc visual dels supermercats per fer-nos comprar més fruita

Comparteix
La il·lusió de Munker altera la percepció del color i estimula la compra
Una amanida | Freepik

Alerten d’un paràsit en amanides envasades a Europa

Comparteix
Un estudi europeu revela presència de Toxoplasma gondii en productes llestos per consumir
Croissant de la pastisseria Mervier Canal de Barcelona | Gremi de Pastisseria

La pastisseria barcelonina que fa el millor croissant artesà de mantega

Comparteix
Ha guanyat el XVIII Concurs "Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat 2025" organitzat pel Gremi de Pastisseria
Verats | Freepik

Un estudi revela un risc alt de paràsits en el verat

Comparteix
Investigadors de la Universitat de València confirmen una prevalença del 31% i recomanen mesures de prevenció en el consum d’aquest peix blau
Menjar al buit | Freepik

Un xef adverteix del risc d’un error comú amb el menjar envasat al buit

Comparteix
El cuiner de l’Atelier Etxanobe recorda que la refrigeració és clau per evitar problemes de seguretat alimentària