Al dia
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Al dia
Al dia
El truc de Ferran Adrià perquè l’arròs no s’enganxi
Nerea Rodríguez
Una tècnica senzilla que assegura un arròs solt i perfecte
Això és el que no has de fer amb el pa als restaurants
Nerea Rodríguez
Consells d’una experta en protocol per menjar-lo correctament
On guardar els plàtans perquè es conservin millor
Nerea Rodríguez
El consell d’un fruiter per mantenir-los frescos més temps
Això és el que has de fer amb la carn en arribar a casa
Nerea Rodríguez
Consells clau de carnisseria per conservar-la i evitar riscos
Per què cal rentar els llegums en conserva abans de cuinar-los
Nerea Rodríguez
Els experts recomanen esbandir-les per reduir el sodi i millorar el sabor
El truc visual dels supermercats per fer-nos comprar més fruita
Nerea Rodríguez
La il·lusió de Munker altera la percepció del color i estimula la compra
Alerten d’un paràsit en amanides envasades a Europa
Nerea Rodríguez
Un estudi europeu revela presència de Toxoplasma gondii en productes llestos per consumir
La pastisseria barcelonina que fa el millor croissant artesà de mantega
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Ha guanyat el XVIII Concurs "Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat 2025" organitzat pel Gremi de Pastisseria
Un estudi revela un risc alt de paràsits en el verat
Nerea Rodríguez
Investigadors de la Universitat de València confirmen una prevalença del 31% i recomanen mesures de prevenció en el consum d’aquest peix blau
Un xef adverteix del risc d’un error comú amb el menjar envasat al buit
Nerea Rodríguez
El cuiner de l’Atelier Etxanobe recorda que la refrigeració és clau per evitar problemes de seguretat alimentària
Veure més