Vadegust
Lleida estrena el primer ‘Olive Oil Business Forum’

Conscients de la importància de mantenir i augmentar la presència dels olis catalans en els mercats internacionals i amb l’objectiu de contribuir a potenciar-ne les exportacions, s’ha concebut el projecte Olive Oil Business Forum. Serà un esdeveniment de negocis que reunirà productors i exportadors d’oli d’oliva de Catalunya amb importadors i distribuïdors de mercats internacionals, amb l’objectiu de generar una plataforma on els interessos de totes les parts puguin confluir per a generar fluxos de negoci.

Serà doncs la primera edició d’un Business Forum centrat específicament en el sector de l’oli i enguany se celebrarà a Lleida els dies 8 i 9 de novembre del 2022, i se centrarà en compradors de països europeus i dos mercats asiàtics. Entre els convidats, hi seran des Alemanya, França, Regne Unit i Suïssa; i els asiàtics Japó i Taiwan.

Trobades B2B

Les empreses catalanes que vulguin participar en aquesta trobada podran disposar d’una agenda de trobades individuals amb els importadors i distribuïdors convidats; les reunions, que s’establiran amb un màxim de 30 minuts de durada, se celebraran en espais especialment habilitats.

Considerant l’origen dels importadors convidats, els idiomes amb el que es desenvoluparan les trobades serà principalment l’anglès i el francès. L’organització no es farà càrrec de la contractació de serveis de traducció/interpretació i, en cas necessari, anirà a càrrec de l’empresa participant.

Prodeca i Acció, al Comitè Organitzador

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, el Departament d’Empresa i Treball a través d’Acció i el Consell General de Cambres a través de la Cambra de Comerç de Lleida , formen el Comitè Organitzador d’aquest esdeveniment, que té com a objectiu consolidar una plataforma estable de negoci internacional per al sector de l’oli de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa