El proper dissabte 29 d’octubre, a la finca Molí Coloma de Bodegues Sumarroca tindrà lloc la Festa de l’Oli. De 10:00 a 12:00 del matí s’oferirà un esmorzar de pagès on els assistents podran degustar l’oli del primer raig acompanyat d’una botifarrada amb pa amb tomàquet i cava. A més també podran fer una visita guiada pel celler.

L’oli del primer raig és l’oli no filtrat extret de les primeres olives de temporada. Això fa que sigui un oli més dens i amb restes d’oliva que li aporten un sabor més intens, gustós i afruitat. És l’ingredient perfecte per acompanyar qualsevol esmorzar i donar-li un toc molt especial.

La reserva s’ha de fer trucant al següent número de telèfon: 696 931 324. Les places són limitades.

Festa de l’oli a Bodegues Sumarroca | Bodegues Sumarroca

El Flor d’Oli

Els primers dies de collita, al molí es premsen les olives Arbequines que elaboraran l’oli del primer raig, el Flor d’Oli. És un oli d’oliva extra verge de categoria superior que procedeix de la primera premsada en fred, utilitzant exclusivament procediments mecànics per a la seva elaboració i amb una mínima intervenció. Es tracta d’un oli sense filtrar, d’edició limitada, un suc de fruita que manté les particularitats i les propietats de la varietat intactes.

Extret únicament de la varietat Arbequina, és un oli, amb una gran potència de color, gust afruitat i excel·lent aroma. Per a poder preservar aquests atributs, l’equip tècnic assegura que el fruit sigui premsat en el menor temps possible de la collita.

A Molí Coloma s’elaboren exclusivament olis d’oliva verge extra amb les varietats com l’Arbequina, l’Arbosana, la Koroneiki. Són olis d’excel·lent qualitat que s’obtenen a través de processos d’elaboració sostenible en base a una cuidada selecció de la matèria primera i un gran compromís per a que l’excel·lència del producte arribi a les taules de tot el món.

Molí coloma destaca per un esperit inquiet i innovador. Es pionera en la recuperació de la varietat Arbosana originària de la regió del Penedès i elabora oli extra verge amb Koroneiki, una varietat originària de Grècia. Així mateix, incorpora el valor de la sostenibilitat a tota l’activitat i a l’entorn. S’han adequat les instal·lacions per a fer-les més eficients a nivell energètic, es treballa conjuntament amb els proveïdors per a l’ús de materials respectuosos amb el medi ambient. També es realitzen estudis de càlcul de petjada de carboni i plans de millora per a reduir-la i es duen a terme tasques de conscienciació sostenible per a aplicar al treball o en l’àmbit personal a través de comunicacions internes i externes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa